sebelum ke airport, kami lunch dlu kt sabah hotel
sbb flight kami kul 2pm...so by kul 1130 pg kami dh siap packing
pg tu kami tk bfast sbb kepenatan...so perut pn lapar
so ni la menu lunch kami kt hotel aritu
ada sup seaweed tp aku tk mkn pn
pastu meehoon & kueteow, ayam sos tiram chinese style
yg bulat tu keladi, dlm tu ada ayam+mushroom+gajus
paling suka udang mayonis salad tu
sempat lg posing sekitar hotel b4 ke airport
flight kami sama ngan VIP...
Dato' Naemah, Ketua Kawalselia Padi & Beras pastu yg lelaki tu Ketua KPDNKK
so kami pn rs mcm VIP gk cz cpt je masa utk check in tu :)
seat semestinya tepi tingkap:)
mmg suka tgk awan yg berkepol222 tu...cantik sgt
menu dlm flight tk brp menyelerakan...nasi lauk ikan sweet sour
tp xsedap...actually aku request ayam tp bila smp je kt barisan kitorang
steward tu ckp tgal ikan je...so terpaksa la amik gk
mkn skit je ...nasibaik dh kenyang mkn kt hotel kn
kacang pn ada...tp tkde plak cop MAS
lebihkurang 7 mlm gk smp kl
ni la antara rezeki dr sandakan...udang & beras basmati kainat
bestnye udang fresh tu..
ReplyDeletesalam
ReplyDeleteberas kainat ni mcm basmathi ker...
http://vitalicious2u.blogspot.com/
selamat berkenalan
hawa wati...beras kainat tu mmg beras basmati tp hanya di sabah..beras baru tu
ReplyDeleteSedapnya udang fresh..beras tu mksudnya hasil padi dr sabah lah ye?
ReplyDeletebestnye jalan2 sandakan...
ReplyDelete