beli masa bertugas MAHA aritu..1 peket ni ada 50 cucuk rm15
ada 2 sos tp aritu tgal sos pedas je..sos manis abis
guna air fyer je senang....setkn 10 minit suhu 200
tq husband tlg bakar2 lokcing ni smlm
makan panas2 time hujan2 smlm ..yummmmmy
sekejap je licin 50 cucuk
korang suka tk mkn lokcing????
Sukaaaa...lama dah tak makan...last makan 2-3 bulan lepas kot...
ReplyDeletedah lama saya tak makan makanan ni. dulu masa sekolah hari2 makan. Nanti nak cari lah, terliur pulak lepas tengok gambar ni. hihi
ReplyDeletepenah makan..sedap...tapi susah nak jumpa orang jual area KL ni..haritu k.fiezz try pun, masa cuti2 ke Penang...
ReplyDeleteAaaa sedapnyaa lokcing ni. Lama tak makan.
ReplyDeleteMudah betul ada airfryer tu ye sis.. Sha tak pernah cuba lagi locking ini.. selalu nampak orang jual..
ReplyDeleteSuka jugak! Kalau nany kelik kelate..sokmo beli. RM1 untuk 5 cucuk..murah kan? hehehe...
ReplyDeletewow..lama tak makan..dulu kalau balik kampung mesti beli dan balik keje jual kat kawan-kawan..
ReplyDeleteSedapnya lokcing
ReplyDeleteselalu panggil sate ikan je,rupanya ada nama lain :)
ReplyDeletesedapnya lokching ni..biasa kat cni jual depan sekolah anak sy..
ReplyDeletesaya pun beli sedap betul lokcing suri ni.
ReplyDeletemasa kecik dulu suka, skrg tak haha takpaham dengan tekak sendiri
ReplyDelete