seronok cuti pjg...arini kembali bekerja
minggu ni 2 hari je keje....syok btul
15 ramadhan aritu aku bakar ikan pari...so juicy
lps tu buah 2 pencicah...air asam & cili kicap
aritu ikan cencaru bakar..so kalini ikan pari bakar plak
aku set kan suhu 160 & 25 minit..lps tu tgk la hasilnya..kalo rs tk ok...pandai2 la adjust
fresh orange by hubbyku
penuh meja sbb adik ipar & biras berbuka skali kt umh
menu lain ada sambal udang petai, tomyam, cekodok
buah betik lama tk mkn
buah mangga fav
Juju pun cuti 5 hari kak...ni baru masuk kerja alhamdulilah.
ReplyDeleteMeriahnya menu ikan bakar pari tu, nampak cantik guna air fryer mudah kan sis.
Yang paling sedap di mata sha, buah mangga tu.. hehehe
ReplyDeleteMama pun dah 3 Kali bakar ikan guna air fryer bulan Ramadhan ni mudah kqn
ReplyDeleteBest la cuti 5 hari..SA ni simpan cuti untuk vacation family hujung tahun...hahaha..semua hidangan best giler
ReplyDeleteMeriah menu berbuka puasanya
ReplyDeleteeh eh dia tunjuk air fryer lagi..ada jugak pi beli ni kang haha
ReplyDeleteMama Tisha!!! so rajinnnnn. Nampak sedap tau ikan pari tuh. Iols pun tau..
ReplyDelete