hah slalu mkn kt kedai je
tp baru2 ni aku saje nk test buat sendiri :)
bahan2 lebih kurang je mcm nk wt mee goreng
bezanye kena ada tepung jagung
ni aku buat kuahnye tk brp byk sgt
kalo bg banjir lg sure meletop...hahahaha
tp kalo kt kedai tu, kita leh tgk kuahnya cairrrr je
ni kalo wat sendiri, leh la pekat2 skit kuahnye:)
mmg selalu masak mee hailam klw org dtg umah sebab senang hee..menda plg senang nk masak
ReplyDeletenk sedap skit letak halia ngan lada hitam terangkatt
alamak sedapnyer kakak...nak sikit...
ReplyDeletemesti sedap nie.
ReplyDeletefuhh..menyelerakan la mama tisya.. anda buat saya sangat terliur!!
ReplyDeleteMama Tisya, makan dengan cili api kicap mesti sedap, kan.
ReplyDeleteslurrpp..sedapnyer weyyy..cair air liur tgk..
ReplyDeletewah sedap sungguh nampaknya..:)
ReplyDeletehalamak..sedapnye..;)
ReplyDeletefirst time kat sini.
ReplyDeletesedap udang tuh.
Yummmyyyy
ReplyDeletebanjir lagi sikit, mesti meletop! :D
ReplyDeleteyum yum lapar la plak..
ReplyDeleteresepi please..:)
ReplyDeletemenyelerakan!
ReplyDelete