selasa lps kami mkn2 dept coz ada sorg staff dept akan meninggalkn kami
yg di rai En Azrai berbaju biru laut
actually ms Farewell lunch @ Restoran Homst sepatutnya die join juga tp die ada hal
kitorang ke Restoran Sri TTDI...kt sini mmg kena booking meja kalo rmi
kalo tk, mmg menunggu je la...sbb tktau no phone kedai
aku & ain kuar awal dlu utk pi booking meja
dpt la meja kt belah ekon..sejuk la skit :)
mcm2 menu ada....alhamdulillah kenyang....
ingat nk amik gk sotong goreng kunyit...cpt btul abis..
yg udang sambal petai tu pn cpt abis...mmg sodap...
ptt la slalu kami smp xde menu tu sbb slalu smp dlm kul 1 camtu...
ni sempat merasa sbb kami smp awal
ni total kami mkn aritu
kerabu mangga (2 mangkuk ) , sayur kacang buncis goreng (1 piring) ,
udang sambal petai (1 mangkuk), siput sedut (1 mangkuk), kari kepala ikan ( 2 mangkuk) ,
ulam , sambalbelacan , gulai kawah daging ( 1 mangkuk), daging goreng (2 mangkuk)
ulam , sambalbelacan , gulai kawah daging ( 1 mangkuk), daging goreng (2 mangkuk)
nasi utk 12 org....air plak 1 jug sirap bandung and 1 jug sirap limau
aritu br sempat amik kad ..senang skit nk cal sebelum pegi
mmg rmi btul org mkn sini....lauk byk...tp lauknye dlm 12.30 br siap tp org dh Q pjgggg dh....
sebelum blk tapau pisang goreng bijan rm 10
mmg kalo mkn kt sini, sure tapau pisang goreng bijan sedap ni
kira murah la kan klu rega gitu?
ReplyDeletesedap terr
ReplyDeletemati2 igt aroma hijrah, haha..! sbb tgk mcm sama kedainya.. pasni bleh try makan kt sini plak. selalu nampak mmg ramai ke org kt kedai ni
ReplyDeleteWow.. menu dia best2 ye..
ReplyDeleteSha paling suka udang sambal petai dan siput sedut nie..
First time dengar goreng pisang ada bijan.. kalau dekat sure dah gi dah..