Lepas kami menikmati Kek Batik Sarong,
opismate inform kt group dia masak nasi lemak skit
sape cpt dia dpt utk breakfast...ada la dlm 15 bungkus :)
Tengku Amylia yg rajin masak nasi lemak seawal 4 pagi:)
lps tu siap bungkus dgn daun pisang mcm yg kita beli tu kan
ada lauk sambal bilis, sambal sotong,
daging goreng, sambal bilis garing, telur mata
smua tk sbr nk makan
sambal bilis garing
daging goreng
guna beras basmati lg....sedap nasi lemak ada aroma daun pisang
aku amik lauk serba skit
alhamdulillah kenyang smp lunch menu bfast ni
Assalamualaikum sis, Alhamdulillah rezeki, nasi lemak sedap, sahabat2 rajin pula. syukurkan..
ReplyDeletewaaahhh rajinnnya siap bungkus satu2 dengan daun pisang...
ReplyDeletesalam ikna bilis garing tu.. nampak menyelerakan
ReplyDeleteAmy bagi idea nak masak...hehe thanks. Nanti esok nak masak sambal goreng ikan bilis tu.
ReplyDeletesambal bilis yg kering cam ni mmg sedap. makan dgn nasi panas je pun dah cukup la kalau akak.
ReplyDeleteNasi lemak ini memang tak membosankan walo dimakan setiap hari rasanya 😍😄😄.
ReplyDeleteRajinnya dia, kita yg housewife ni pun kadang tak sempat nak buat nasi lemak pepagi 😅
ReplyDeleteNi mesti masak dengan penuh kasih sayang ni..nampak cantik kejadiannya....
ReplyDeleteRajinnya. Kalau ammi sampai ke petang pun kenyang ni. Biasanya gitulah kalau dah breakfast nasi lemak
ReplyDeleterajinnya dia masakkk... ni mesti sedap punyalah! terbaikkkkkk
ReplyDeletesedapnye... pelbagai jenis makanan terhidang...
ReplyDelete