Followers MamaTisya

Friday, January 20, 2017

lunchdate with Angah & Achik @Grand Bluewave Hotel, Shah Alam



last friday, lunchdate ngan adik2 aku
kebetulan voucher ni pn dh nk expired jan 2017...moh ler kita mkn dimsum


along , angah & achik
beza kami 6thn tp slalu org ingt aku yg paling muda hehe :)


alhamdulillah kenyang...fried rice scallops crabmeat, dimsum 4 jenis
utk vietnamese spring roll order 3set sbb fav kn
pastu dessert sea coconut with longan
just kena add on rm 1.05 je...syok kn mkn guna voucher


si kecik tu bila mommy tgh nk gosip ngan maklong & chikcik, die pn nk bebel sama :)


ada 2 voucher lg expired april 2017...nanti dtg lg la mkn :)


sempat lg posing kt area lobby
cpt2 mkn sbb adik aku nk antar ank2 sekolah ptg plak :)

Thursday, January 19, 2017

jahit NameTag & Lencana


tp bkn aku ye yg jahit....kalo aku, mmg antar tailor je
sebelum ni samada mama ku or MIL je yg tlg jahit
kalini hubbyku plak yg nk jahit nametag & lencana kt tudung tu...so kita serah la kt die :)
aku bab jahit menjahit ni mmg tk minat & keras tgn, hrp maklum tu psl aku antar tailor je

Promosi 20% diskaun ~ Sushi Lobster Grill


sebelum ni pernah bli yg satu2...ni ada 4 ketul 1 set
normal price rm 12.50 lps diskaun rm 10 tp kalo bli 2pack rm 18
apa lg grab 2 pack trus la...kwn ku ckp promo diskaun ni belah mlm je
sbb aritu ada aku tgk time siang..tkde nmpk lak diskaun ni



ni baki 1 pack bw opis breakfast...puas mkn sbb gemok2 kn




ni yg bli kt aeon big seksyen 23 shah alam.. kecik skit
mmg satu2 tk set mcm yg bli kt aeon big wangsamaju
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...