Followers MamaTisya

Tuesday, October 20, 2020

Order & Collect bila shopping di AEON


aeon ada buat servis order & collect
just whatsapp je kt aeon berdekatan ngan korang..bg senarai brg2 nk beli
then dh siap diorang akan whatsapp utk dtg pick up
so senang la tkpyh ramai2 dlm shopping mall kn
cumanya kdg2 brg yg kita list tu mayb kdg2 tkde tp staff diorang akn maklum tukar brand lain


bole klik link dibawah tuk dptkan no whatsapp aeon berdekatan korang


ni masa 1st day PKPB work from home start last week 14 Oct 
husband order pagi..dlm tgh hari pi collect..drive thru..kena byr guna credit or debit card
tkde la byk pn ..just tmbh2 apa yg ptt dibeli

dulu masa awal PKP pn ada servis personal shopper kn
utk kaum bapa yg pi beli brg sorg2 yg mayb tk tau nk cr brg :)

nasibaik masa tu ketua keluarga dh biasa beli brg..so tkde masalah la
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

ni nk share video masa awal PKP dlu kena beratur panjang...mmg bertabah la
nk plak masa tu kena bln puasa kan..fuh rasa nk patah pinggang :-p
tp aku tkde la byk kali keluar beli brg sbb slalunya husband yg pegi beli
 


GIANT SETIAWANGSA


 

ST ROSYAM MART

 

AEON SETIAWANGSA

 

HERO MARKET

 


ST ROSYAM MART lepas raya



smoga kita smua dilindungi dr wabak covid19..
kes makin meningkat...stay safe everyone

Friday, October 16, 2020

Happy birthday Husband ~ PKPB birthday




#16102020 Happy Birthday Husband , 
ikutkan plan aritu birthday boy nk repeat holiday ke pantai lagi time birthday
 tp kita hanya merancang kan...
Hanya mampu throwback gmbr #amyarilalyavacation 
ke Cherating bln Julai yg lalu jadi la kan 

Semoga kita semua dijauhkan dr jangkitan wabak #covid19 
#staysafe #kitajagakita #stayathome #workfromhome #birthdayquarantine 



 Ingatkan nk masak special utk birthday boy 
sbb dh tkbole nk keluar mkn kt luar kn  tp katanya order delivery je... 
Menu Sup Ekor & Sup Lembu dari #restoransururi 
aku just goreng ikan pekasam je 



sup ekor


sup lembu


ikan pekasam

 

Kafe Pink ZALYNZ OVEN @Seksyen 3, Shah Alam


bila jumaat je...cari cafe nk layan dessert
so bff dila aritu ada update psl Kafe Pink ZALYNZ OVEN
moh ler kita try singgah..kafe ni kt Seksyen 3 shah alam


hah nmpk PINK je kn...hehe
menu yg di order oleh bff aku...aku ikutkan nk mkn kek
tp tkde plak rupanya  bila tgk kt IG ada update lps pukul 2 ke atas baru ada



antara menu yg ada ms kami smp aritu pavlova, cheesetart,
macarons, cream puff, burnt cheese cake, lasagna


bomboloni pn ada


pelbagai jenis roti



lama bff tk lepak bersama
ruang dlm kafe ni tkde la besar sgt
ms kami smp tu pn mmg dh penuh meja...nasibaik ada 1 meja kosong
ada yg dtg rmi2..mmg kena tgu kt luar sementara tgu meja kosong
nk plak musim covid ni tkleh nk rmi2 sgt kn










peminat PINK bole la try singgah sini
tp utk dessert yg bff aku order tu biasa2 je la rasanya
konsepnya kt sini pilih menu & byr di kaunter..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...