Followers MamaTisya

Friday, November 21, 2014

Magnum Ice Cream RM 9.90 per stick


kalo eskrem Magnum yg biasa kita mkn tu murah skit...
yg mahal ni sbb korang bole style eskrem Magnum korang....bole ltk mcm2 toppings


gmbr2 ni dr FB Magnum Malaysia


ni time Magnum KL baru buka 14 Nov 2014 aritu
500 yg terawal dpt eskrem Magnum free yg korang bole customized 
pjgggggggggg tul Q...nasibaik midvalley jauh dr aku
kalo dkt, aku slh sorg gk yg Q...hehehe

nanti bole la nk try eskrem Magnum ngan mcm2 topping ni
kt Magnum KL @ Mid Valley ni
kt tingkat 3 berdekatan ngan wayang GSC tk silap

D.I.Y simple Candy Buffet tema Frozen


citer psl birthday party tisya tk abis lg
actually lama dh ngidam nk wat Candy Buffet ni 
kemain ngidam Candy Buffet kn...kalah org peknen:-p
yela buat busday party anak bkn tiap2 thn kn...
akhirnya tercapai jua time birthday party tisya bln june aritu kn
just simple je..tk sarat sgt brg2 FROZEN atas meja tu...
lgpn ruang kt kfc tk beso sgt...ni pn meja kecik gabung 2 so pjg la skit



kalo korang google bole dpt mcm2 idea lg
tp kalo ada duit lebih, bole upah gk..
rmi org wat bisnes online utk setup Candy Buffet ni
tp kalo byk masa, better D.I.Y je bole jimat byk :)

aritu aku nk bli kain utk alas meja tu color biru tp sbb kesuntukan masa
just guna alas meja mkn MIL je color putih ada bunga2 skit
brg2 lain aku deco atas meja tu, korang leh refer entry link di bawah









tema FROZEN masih viral....giler lama kn
rmi gk kwn2 yg msg tnye tmpt bli brg FROZEN murah
so pd yg tnye tu sila bc entry link di bawah


ada yg tnye tingkat brp...aku pn tk ingt tingkat brp sbb byk tingkat aku naik kn
tp yg aku ingt area ada tulis sign CHILDREN
so pandai2 la korang cari ye...

Thursday, November 20, 2014

peminat Mr. Hot...jgn lupa ZAHIRA mlmni :)


mlmni start drama baru ZAHIRA utk slot Samarinda
dh lama tk tgk Mr. Hot berlakon kn...last aritu drama Teduhan Kasih
mlmni sempat ke idok smp umh by kul 10pm
sbb kena bertugas kt MAHA 2014 kn...


kalini Adi Putra bergandingan dgn Zara Zya
gmbr hero & heroin time interview ZAHIRA @ MHI pg td
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...