Followers MamaTisya

Monday, January 6, 2014

W.A.H.M & S.A.H.M

ada yg tnye kt fb, whatsapp & komen kt entry sebelum ni
apa yg dimaksudkan dgn W.A.H.M & S.A.H.M 
maksud yg tersirat di sebalik W.A.H.M & S.A.H.M 

W.A.H.M = Working At Home Mother
S.A.H.M = Stay At Home Mother

aku pn blum pasti sbb apa2pn tgu surat dlu...
bila dh dpt surat baru bole pk apa seterusnya
kwn2 doakn yg terbaik utk aku ye....


9 comments:

NinaAz said...

Semoga segala apa keputusan. Ianya terbaik buat akak. :)

Ibu Lala said...

X faham gak. Kena vss ke apa. Ihhh suspen jer la...

Chekgu Azrine said...

Semoga dipermudahkan urusan ye sis

Falsya said...

kalau nak yg stay at home mother tuh boleh x?..;)

fini zaini said...

aku doakan yg baik2 saja utk kamu..aku dh merasai nya penghujung 2012..sebulan kn aku xde kje..tp alhmdulilh 2013 dpt kje berlapang dada sudah kerana rezeki itu dr Allah bukan dari mnusia..mmg kita rsa down tp berserah aje pd Ilahi..

Nad MamaZN said...

Semoga dipermudahkan segalanya..

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

semoga dipermudahkan.. hihih

fieda said...

moga dipermudahkan

Kenari Putih said...

Saya pon kalo kdg2 menyampah dgn bos ke, mulamla rs nak resign... Hihi.. Tapi bila mengenang dok rumah sebenarnya lagi mncabar nak urus anak2 la, urus rumah2 la nmcm2 lagi. Semua kena buat, kalo tak habis kelaut... Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...