Followers MamaTisya

Thursday, February 20, 2020

Bowling Geng Kaki Contest @ Wangsa Bowl, Wangsa Walk




bln dpn ada tournament bowling opis...
br tringat citer bowling last year tk publish lg :-p
geng kaki contest yg organize tournament ni
aku mmg suka main bowling walaupun tkde la terror mana...bole la membaling



hadiah2 di sponsor oleh geng2 kaki contest
depa kn ada dpt mcm2 hadiah so bole la buat utk cabutan lucky draw



milik siapakah piala2 ini..tungguuuu


bff aku mmg champion la bab2 bowling ni
aku join ni pn sbb ada geng...lagi pn dkt area umh




lps sesi pendaftaran..moh ler isi perut sebelum membaling
depa pakat2 potluck...mcm2 menu ada...gaya mcm picnic kt lake garden hehe




ada 11 team ..diorang dh cabut undi..tgk2 lane aku sebelah ngan bff 
stiap team kena bg nama masing
team aku (SUPREME)..team bff (BALING BERGAYA)


ni team aku ~ alya, nazrin , hafeez & husyn


gaya , mutu keunggulan kena ada haha

2019 join bowling bersama Geng Kaki Contest... 
Fuh lama xmembaling..nasibaik tk byk sgt ke longkang haha 


score utk 3 game Team SUPREME


alhamdulillah team kami menang no 4, utk kategori individu lelaki menang no 3
utk individu perempuan aku dpt no 6


piala individu lelaki no 3


so hadiah ni kami bg2 la skit sorg


bff aku menang individu perempuan & hamper tu dia menang lucky draw



antara geng kaki contest yg aku sempat bergambar.. 
ada yg dh pernh jumpa ..ada yg baru jumpa.. 
depa semua hebat2 belaka.. 
menang hadiah meletop2222.. .. aku join contest ikut mood je hehe




lebihkurang 50 org juga la yg join bowling aritu (dewasa+kanak-kanak)
ni sempat yg mana ada , bergambar ramai2 sebelum blk..
ada juga yg dh blk awal ada hal

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v



hadiah yg di bawa pulang mcm2 ada...
certain brg tu bff bg yg dr die menang hamper lucky draw tu


aku peserta yg daftar ke2 awal dpt adiah Sambal Hitam
mlm tu dinner chef husband masak salmon grill, telur dadar
 aku mkn ngan sambal hitam tu


Wednesday, February 19, 2020

Set Meals Specials @ Penang Nyonya, Subang Parade




dh lama tk singgah mkn Penang Nyonya
aritu pegi tgk ada Set Meals Specials ni


no meja die tulis kt senduk tu..cute je kn


buku menu pn cantik ala2 bj kebaya nyonya gtu coraknya
kalo korang tknk order set tu..bole je order menu lauk2 lain juga 


aku pilih set nasi butter chicken rm12.90
air tu FOC aku pilih chinese tea
sedap butter chickennya..ayam plak besar2 ..
biasa kalo butter chicken ni guna isi dada ayam kecik2
tp air tu tk brp kena ngan tekak

geng aku yg lain time ni bz shopping so aku lpr..aku mkn dlu la sorg2
depa kalau shopping tk mkn tkpe haha

Mini Jumbo Pisang Cheese yg sedap !!!


bila sedap mmg akan repeat


utk mini jumbo kalini aku pilih topping 
Oreo Cheese, Caramel Cheese dan Chocolate Cheese
sebelum ni aku pilih ada strawberry cheese
harganya rm 20 ada 18pcs


 perisa Oreo Cheese


perisa Chocolate Cheese


Caramel Cheese 




aritu nk pi beli lg..tgk2 dh tutup...aku tgk IGnya utk cawangan KL dh xtutup
sedihnya..yg ada hanya cawangan melaka & muar je
tk dpt la mkn lg pisang cheese sedap ni

Set Combo King Crab dari St Rosyam Mart

 

bila husband yg tringin sgt nk beli King Crab


ni la set combo yg husband grab lastweek time live FB St Rosyam Mart
selain king crab ada sotong 2pack, 2 ekor ikan bawal hitam, clam & mix vege
sebelum ni dh pernah grab set combo western


murah la ni..biasa tgk king crab aje dh rm 240++


gmbr ni husband send time aku kt opis lg


menu king crab husband masak utk berbuka puasa isnin aritu
1st time la aku mkn king crab ni
gulai lemak udang tu MIL masak ..udang hasil husband mancing weekend aritu


Tuesday, February 18, 2020

Jom Borak Borak @Grand BlueWave Hotel Shah Alam


bila ada geng lepak2 borak2 mmg syok kan
cite celebrates birthday aku 2018 masih dlm draf
moh ler layan gmbr makan2 ni


blanje geng aku mkn2 kt Borak Borak Lounge @Grand BlueWave Hotel Shah Alam





ada yg nk mkn menu nasi


ada yg nk mkn menu western


chocolate milk shake, starwberry milk shake & rootbeer float




dessert time





next top model ke ni :)


ptt birthday girl yg di rai dok tgh tp disebabkan mok2..kena dok tepi :-p


sempat lg posing sebelum blk opis
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v



kt opis mkn kek lg sbb geng aku sorng ni tk dpt join lunch
 sbb die ada kj yg perlu disiapkan


so aku tapaukan kek ni dr hotel utk mkn2 kt opis plak


tk sah kalo tkde gmbr byk kn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...