Followers MamaTisya

Friday, July 17, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

spt yg aku ada inform b4 ni, akn ada contest lg
so ni 2nd time aku wt contest lg
kali ni contest sempena my 3rd anniversary
coming soon in august


contest ni bermula pd 18 July 2009
cz countdown my 3rd anniversary only 1month to go
last entry utk submit by 1pm pd
8 August 2009
result akn diumumkn pd 1 tarikh yg akn di inform nanti




Terms & conditions

Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

  • Nama anda & pasangan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.



Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so HARAP MAKLUM pd smua peserta!!!!



so pd kwn2 smua, boleh la cr gmbr yg sesuai
tkpn leh snap gmbr yg terkini utk join
Romantic & Loving Couple Contest
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt slogan
just upload gmbr shj...mudah kn
jom rmi2 join ....



**ada yg keliru utk adiah misteri bg penyertaan ke-18
disini ku nk nyatakn adiah misteri tu pd saper2 yg submit entry utk contest ni dan memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn ....

**gmbr tk semestinya yg kissing2/peluk2 sahaja ye...mcm2 aksi bole melambangkn romantic & loving couple...harap maklum!!!!





161 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

isyaallah akan join, cuma nak tanya, gambar wedding yg romantik2 tu layak ke tak nak dimasukkan ke dalam contest ni????

mama tisya said...

ibu 2 damia...dh update kt syarat2 tu..selain gmbr kawin ye utk contest ni :-)

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. mamatisya buat contest lagi.. nak joinn.. nak tnye jugak, gmbar romantik tu yg terkini ke, lepas kawin ke, belum kawin ke...

mama tisya said...

alycia..tk kisah gmbr bila2 pn tp bkn gmbr time kawin

CuTeMiUt78 said...

oh mama tisya buat contest lagi ya.. hik..hik..hik.. eemmm nnti nak p godek2 tgk pic kot la ada kan.. insyallah nnti kita join k

Gieyana said...

hahaha..bestnyer..diriku sudah tertarik..:D

Zanna_MamaBatrice said...

rajin tul amy buat contest
insya allah zana kan join
rasanyer dah ada dah gambar yer tu...tp tunggu ler nanti zana up k

MiszMama@Haslinda said...

nak join!nak join! tp malu ah nak tunjuk gambar peluk2 n romantik2 kerana daku ni pemalu orangnye..hihihi

mama tisya said...

cutemiut..sila2 godek gmbr yg sesuai

gie...hah moh join memeriahkn lg contest aku

zana...tkde la rajin,br 2x je...hah dh ada tu cpt2 wt entry ye

miszmama...jgn la malu..mn tau gmbr tu yg paling romantik&loving leh la menang..:-)

ctm-cak'on said...

k.eryn, bape keping pic aje ye syarat contests ni?hehehe...bminat nk join sblum diriku meletop bile2 aje nie ;)

mama tisya said...

yam..1 je gmbr yg paling romantik&loving..haha cpt2 b4 meletup...hehehe

cintaKusayangMu said...

k.errynn..kali ni qis msti join...hehehe..tgu ye tgh tapis gmbr mane nk di pertaruhkn...heheh

mama tisya said...

hah qis..akk tau qis byk gmbr romantika...ehheheh..sila2 join

Fazahra Life said...

Congrats 2u MamaTisya! Happy Anniversary ye..moga bertambah2 kasih sayang hendaknya :)

menarik contest ni..

ctm-cak'on said...

k.ryn, dah wat entry utk contest ye, sila la tgk mane2 de kurang or x cukup syarat ke inform ye ;)

**qis, kamu baru sudah wat shoot lomantik, sure leh menang ni...daku sokong kamu, ekekekeke...

ctm-cak'on said...

ni link penyertaan sy ye k.eryn ;)

http://ctm-cakon.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

aci x pic dah edit tu? hehehe...

Liana said...

Alamak! Gambo romantik? huhuhu...kena korek balik nie...Saya bukan org romantik...cam ner nie...nak join juga! :)

AlizMieAlya said...

bestnye..cm nk join je..kene korek2 cari2 pic ni..hihihi..

zh-ena said...

kena cari la gambo dulu..kena godek2 dulu..insyaAllah akan join

CaMaRPuTiH said...

aih...mcm best jek. kalo ada gambo kita masukla ek.

ira_kecik said...

mamatisya.....happy anniversary....

ira dah join tau contest mamtisya nie. nie lingk nyer....

http://irakecik.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

harap2 ira menang la kan contest nie....hehehe....

Hasliza said...

mamatisya...saya baru perasan ada contest..insyaallah akan join..best ni:)

Shasha_Shaikha said...

Hai mama tisya..
kalau dikira, rasanye sha entry yg ke 18 kot??
betul x?
boleh la dpt hadiah misteri..huhu..

Anyway, sha dah upload entri utk join contest ni..

http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

check it out k..

Anyway, happy anniversary in advance..

julia@ratu78 said...

wah...best contest ni hah...bagus idea ko tu nyah :)

iedaLUVsham said...

yuhuu mama tisya ;) rajinyer buat contest, best2 plak 2, k nnt ieda nak join ek, dah siap ieda g tau kat mama tisya ek ;)

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

salam mama tisya...1st time akak singgah sini..tertarik dgn contest ni... so, akak pun nak join (kebetulan sgt your anniversary sama tarikh dgn akak punya BD)... :D

Ni link akak ya:-
http://kamalina3773.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

ZiE FauZi said...

nak join gak la...nti kalo n3 dah siap zie g tau yer

Mama Safiyyah said...

laaaaa......ingat nak jd entry ke18....mcm takde can jek.....

anyway, ni entry kita utk contest ni.....kita takde gambar grand2....gambar amik sendiri ngan kamera handphone jek.....tapi boleh gak kan?......

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Nana said...

wah ada contest!hehe..baru pasan

** Perfect Love ** said...

salam mama tisya,
kalau 2-3 keping gambar dibubuh dlm 1 keping gambar leh diterima ke?

mama tisya said...

perfect love..1 gmbr saje cz nanti pyh nk update bila smua peserta dh submit

** Perfect Love ** said...

Ok, done Mama Tisya!

Boleh view di;

http://wanfida.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

best gak idea anjurkan contest ni ;-)

mama uzma said...

mama tisya...
nak tanya..klu gambar tuh nampak muka tepi je leh ker...??hihi

mama tisya said...

mama uzma..muka tepi mcm mn tu??

leadleedeea said...

lead nak join gak bleh? ape hadiah misteri tuh yek? misterinyeeeee...eheheee~!!

shaparin said...

Hi.. salam kenal :)
Ni entry Sha... http://shaparin.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

mamanoa said...

hm...on ur mark..get set....nnt dulu..tgh tggu nk jadi yg ke-18 ni...so mamatisya..tggu keunculn ku...da ready tggl nk sumbat jer n3 kat cni...
confident jer kan..!!!hahahah

Nana said...

udah join sila la terjah ye.

http://ibudamia.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

mummy_ayu said...

macam nak join..tunggu!

mama zharfan said...

Insya Allah nak join..tgh cari pic yg sesuai...pic honeymoon semuanya ala2 sensored sikit (malu plak nanti kalau letak kat blog)..nak kena pujuk hubby pose aksi2 romantik lah gamaknyer...semlm dah ckp dgn hubby..ader ker dia jwb, kalau pose romantik tu 18sx lah plak...hish..
tunggu yer mama tisya...entry ku akan menyusul...due date lmbat lagi kan ;)

[-suziey-] said...

amy..nk tanya sket la..hehe..kalu xleh jwb sbb xadil xpe..just tanya jek..penilaian loving couple tu based on gambo tu nmpk loving (means cam peluk2 gituh:D) or aksi coupl tu yg menunjukkan kelovingan nya tuh..ekekek:D paham ke soklan ni..hahha..nk shooting nih..sgt gigih ok nk masuk contest nih:p

p/s: nape xjadi sticky mode contest nih? xjadi dh ke?

Ms AiReEn MoHd said...

akak erynnak masuk kontes neh....sile lihat my entry okies..hikhik..semoga ade luck ..hehehehe

Ms AiReEn MoHd said...

wokeh done...betul ker salah cara tuh..ni pertama kali wat kontes..akak check dulu eryn wat betoi ka?

Ms AiReEn MoHd said...

kak kawan aku cine nak join leh ker...emm apakah lagik yg tertinggal aku penat tgk da neh kak...apakah ?

Ms AiReEn MoHd said...

errr.yg no.6 tu suh tinggal komen..da selambak eryn tinggal komen hah...yg no.5 tu eryn da settle kan..da betoi kan dfah...ok tgk jap yg da siap

CatlinaFly said...

alahai..mama tisya oi..rajin no wat contest yg menggoda..hehe..balik nanti nak cari gambar dulu hihihihi :)

iena said...

couple yg dah kawen je ke bley masuk???? ngeee~~~

Ms AiReEn MoHd said...

Ok, done Mama Tisya!

Boleh view di;

http://nazreenlove.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

heheh thanks kakak...erkk name kite same ekk...hehehehe da paham...

mama zharfan said...

a'ah lah mama tisya...apakah criteria pemilihan pemenang nanti? gmbr2 yg nampak mesra/loving ( I bet all entries are) or gambr yg unik reflecting tema romantik? sila jwb ehhehhe

miezaniera said...

hai mamatisya...sy dh join ur contest..jemputlah dtg ke rumah saya ye hehe ;D

http://miezaniera.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Kaseh said...

dear kalau nak join tapi belum kawen bleh tak? :P

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

saya baru siapkan entri utk contest ni. silalah tengok di blog saya di
www.nuradyanirosly.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Echa said...

kak, ini entry saya yeee... sila semak.. tq

http://ecatir.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

mama uzma said...

mama tisya..
muka tepi tu maksudnya x nmpak muka depan langsung..leh ker...??
hihi

yatie chomeyl said...

salam mama tisya,

I dha buat entry, sila lah terjah and do let me know kalau ada apa2 yang x memenuhi syarat.

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

thanks.

midot said...

mama tisya,

ni entry saya yer..tq..

http://cayunk.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

mummYaeesh said...

wah..ada wat contest lagik rupenye..da lama tak blogwalking la katakan..seb baik selak2 n3 lama2!woohoo

tunggu!

FaHaNa's BloG said...

saye nak joinnnnnnn tapi esok saye akan joinn sebab harini tak sempatt sume dah siap dalam draff tunggu yee hehe anyway salam kenal... heheheh

MamaAirell said...

Hai MamaTisya saya nak join contest ni. Ni link saya yer. TQ

http://monadidi-airell.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

mamanoa said...

mamatisya...
ni enrtry i plak..huhuu..
http://mamanoa-themoment.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

gud luck..for me..=))

Fizah said...

http://siocakecil.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

semoga mamatisya berbahagia selalu dalam rahmat Allah di samping keluarga terchenta..:)

MamaAimy said...

dah buat...silalah lawat:

http://permatahati-babyaimy.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

cikbedahlaser said...

salam kak...
1st time tgk entry ni kt blog org...
bile baca wat sy amatttttt teruja...

sbb byk no 8 n semua tarikh penting sy....

8.8.09 adalah ulangtahun pertama sy...
18 ogos adalah hari lahir sy....

seronok nye tgk de org seronok....hehehehhe

cikbedahlaser said...

salam kak...
dgn teruja nya..sy wat entry ni..

http://cikbedahlaser.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contestromantic.html

maaf la huru hara.. sbb 1st time wat..heheh
terima kasih...

Aishah Megahasz said...

My entry

http://megahasz.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

iedaLUVsham said...

mamatisya..ieda dh siap sumenyer, nnt chek ek kalo2 de pape yg tertinggal ;)

http://iedaluvsham.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

btw..ade tag utk mamatisya,hehehe!!!

julie@julianamnoor said...

Salam mamatisya, hehe..saya nk join jugak boleh?hehe..newly wed jugak ni kuikui bulan 3 hrtu kawin..dapat tau ni dr kak aimi..hehe..nnt saya boh link lepas dah siap entry contest

julie@julianamnoor said...

salam kak, saya dah wat entry ni..silalah view..hehe mcm malu jek.

http://secretogarden.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

HoNEybUneE said...

http://just-mysimplelife.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Salam mama tisha...kat atas tuh entry saya. Try la tgk kot2 leh menang. Hehehehe...try n error. Kalau ada silap maner2 bagitau erk sebab baru jer menceburkan diri dalam blog2 nih sejak2 jadik surirumah sepenuh masa.

HoNEybUneE said...

laa..kena dapat kebenaran tuan punyer blog ker...ampun mama tisha...banyak sangat entrynyer.
saya budak baru blaja. delete jer la yang tak penting tuh erk. Ampun...

cintaKusayangMu said...

k.errynn...sila2 la ye terjah tgk pertaruhan qis...
fuuhhhh knn...fuhhhh kiri..mnta2 la menang...
wakakaka.....

http://cintakusayangmu.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

sila la komen ye...klu ada yg tercicir sila la bgtau tau...
tq kak...

Zue said...

Salam MamaTisya...
Zue dh join Romantic & Loving Couple Contest..

Jenguk2 la yer...TQ

http://lavender4all.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

HoNEybUneE said...

tq mama tisha...nanti jenguk balik entry saya erk...sy nih mak budak baru belajar...hehehehe...

http://just-mysimplelife.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

iedaLUVsham said...

hi mamatisya, ieda dh betul kan yg kurang tu, nnt tlg check ek, kalo ade ape2 yg kurang lg bg tau ek, tq, heheheh!!

Reflisia said...

hye mama tisya...kita dah join contest awak...tgklah..memenuhi tak syarat2nyer?

http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

harap gambar ini membawa tuah..aminnn

een said...

hai saya pun nk join gak..nie my entry
http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html..

ARIZAWATI BINTI SAAD said...

salam...saya dh join...tp gambar xmcm org lain punye...semua nya lokasi menarik..huhu...ni link saya..mama tisya tlg check ye!...x berape pandai saya ni..

http://colourofmysoul.blogspot.com/

zura@iwan said...

wah.....awat aku br perasan contest nih...huhu...Gie yg gtau...

bleh consider gk nih...

Reflisia said...

mama tisya...u dah ader dalam blog list i...
so dah cukup syarat eak?

een said...

ai mama tisya saya dah edit link tu...

julie@julianamnoor said...

mamatisya,xretila nak buat yg number 5 tu..huhu..

*Miss Geli^ said...

Mama Tisya,

saya pun join ini contest..

Saya buat sticky mode ok?

http://cikgeligeli.blogspot.com

cik intanurulfateha said...

.alaaa lum kawen
.cmne nk masuk
.nk kawen cpt2 lah
.smpat x ek kak? :P

hadina said...

ok...ina dah wat cm yg disuruh..
harap2 betul lah..

http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

QuEeN Of 2 Heroes said...

salam kak....
menarik contest ni :)
sy pun ada join jgk....

http://nadcenz.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

afdni said...

yuhuuu..dah join pon..amatla menarik tertarik..harap2 ader rezeki la nnt..

http://afdni.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

*Miss Geli^ said...

okeh..saya dah edit..
if ada kurang lagi, plis do tell!


http://cikgeligeli.blogspot.com

zura@iwan said...

nk tanya tarikh kawin tu nk tarikh nikah ke tarikh sanding? kekeke...

Ismyza Noreyz said...

Salam sis ..
Contest ni menarik .. saya dah pon join contest ni ... blog link saya ..

http://ezralismiza.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Bye.. n Happy Anniversary to u too ..

Aishah Megahasz said...

Mama Tisya,
Saya dah add dalam bloglist dalam dah....

Huda said...

same2...hehe..sy pun nak join ni
nnti jgn lupe terjah ye blog sy :)

http://huda1103.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

tq sbb bg peluang :)

salam kenal...

Shifa said...

akak.. saya sula update ini contest dalam blog saya.. jemput datang judge ek.. fuh.. fuh.. mintak2 menang..

http://syanaf.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Echa said...

kak... saya dah letak link seme... cek yee.... sempat lagi kan???

http://ecatir.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

QasehessaL said...

mamatisya......essal dh join...jom p page essal tgk!!!
penuhi syarat x??lau x gtau eyh??

http://qasehessal.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Iena said...

mamatisya... kite nak join ini contest jugak... ini dia entry penyertaan saya:

http://inaachik.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Madam Robert said...

wowwwiiiee~~~~ ramainye.... ada can ke nak menang nih?? huhu.. takpelah, memandangkan dah siap pun entry for contest tu, here the link : http://ourwedding080808.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

good luck to you~!!! ^^ (to MamaTisya sebab MamaTisya yang nak kena pilih gambar mana yang menang, kan? hehe...)

Kerol+Natt=Adam said...

mama tisya nat dh join contest ni..nnt cek la en3 nat ek'..tq very da very much...

afdni said...

errynn..dah cuba fulfill kan syarat 2 & 5 tu.. cuba ler tgk yerr..thanksss..

http://afdni.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

miela77 said...

mama tisya...ni entri penyertaan daku ek...

http://miela77.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

hatiberbunga said...

wah.. cam best je..
tp kena bongkar blk la gambar2 lama.. hmm.. ada ke gambar romantik ek? hubbyku itu ganazz skit. ekekek..

Zanna_MamaBatrice said...

akhirnya siap gark entry contest nie amy...
nie linknyer yerk amy.....

http://mezanna08.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Madam Robert said...

hello back~* Thanks for the wish~~* *batting eyelashes*

ade syarat no.1 tu kat bloglist i.. :) nama link : MamaTisya

intanloveamir said...

salam kenal,
sy dh join contest nie...so,dh bley view entry contest nie di link saya iaitu ;

http://4love-diamond.blogspot.com/209/07/romantic-loving-couple-contest.html

xsabar nk tggu result....;)

Kerol+Natt=Adam said...

sori mama tisya lupe plak..

http://nattdonenonly.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

Sidratul Muntaha said...

amy
ayu dh buat entry nih...
ahaks!
terpengaruh dgn zana!

Sidratul Muntaha said...

opps
terlupa.
ni linknyer..
http://iceboxrivet.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

HudaHassan said...

contest ni best la.. saya pn nk join gak
ni bloglink : http://kambingbujang.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

god luck semua !!!!

AshAnas said...

MamaTisya, nak join gak contest ni... ni link Shira ek...

http://ashrafshaakira.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

niway, gud luck utk BPC... dah tak larat nk kejar, hehe...

AshAnas said...

ala, td tersave as draft... kot xdpt masuk, ni link baru ek...

http://ashrafshaakira.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

anamarza said...

Happy 3rd anniversary buat Mama Tisya n Husband....

http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

ni my link tuk contest ni....

eRiNsZ said...

hye mama Tisya..
sila jenguk teratak PINK weoll eak

http://ehemsz.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

ehemsz hepi 3rd anniversary dear
ummuargh

arnirina said...

saya dah join..

http://arnirina.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Salam Jejak ye Mama Tisya... Hiks!!! Ini url contest yg disertai... http://mondoks.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

Happy Anniversary ye... ::.

Iryani Noor said...

hi mama tisya... salam perkenalan... nak join contest nie leh??? =p

Gieyana said...

Salam..
Aku dh UP dh yer...hiks!

http://gieyana79.blogspot.com/2009/08/romantik-loving-couple-contest.html

oli said...

salam mamatisya

ini link penyertaan saya

http://notitlepunya.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

10Q

julie@julianamnoor said...

mamatisya,saya dah try buat mcm tutorial tu..tp xboleh2..xpela kalau nk kanselkan..huhu..

mama kyra said...

salam...mama tisya
i dah join your contest ada masa singgah la kat my blog ye..hasroylin.blogspot.com

Diyana Zulkifli said...

hai mamatisya,saya pun dah join.ni kire julung2 contest yg saya join.hehe

ni link saya,jgn lupa jengok.daa..

http://diyanazulkifli.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

~sall said...

hureyyy...contest aku dah siap.harap2 syarat yg diberi betul belaka.
Jangan lupe jenguk aku punye.

http://salldann.blogspot.com

*MaMa HeRdA* said...

Salam..mama tisya..kita dah masuk dh..hehehe..cek erk..mn tau x betul..

http://aimanairel.blogspot.com/2009/08/romantic-and-loving-couple-contest.html

Maya said...

salam mamatisya
check blog saya ye........ saje nak cuba nasib mana tahu menang hehehe

http://damiadanish-cute.blogspot.com

Fiza Nordin said...

salam mama tisya...rasenye kite dah buat mengikut syarat2 yg ditetapkan.tp meh jugaklah blog kite buat checking.manelah tau misunderstanding ke kan...

http://fizanordin.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

1st time masuk cyber contest.hrp2 ade luck heheheee

Ibu Mifzal Arsyad said...

nak join gak..

http://ibu-mifzal-abah.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

rieda96 said...

salam mama tisya, saya dah join.. smg ada rezeki ok. happy anniversary jugak untuk mama tisya.. smg berkekalan ok..

leadleedeea said...

hi mama tisya...feel free to view yeee...hehe~!

http://leadleedeeashawtee.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

pija5120 said...

salam mamatisya... alah, baru tau psl contest ni(maybe sblm ni xprsn psl ingat byk syarat).macam best jek... sempat ke ni.. baru nak cari gambor teromantik kami!!

mama zharfan said...

salam mama tisya..
yess..finally i dah join ur contest:

http://suzie284.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

happy judging, happy 3rd anniversary yer :)
nice knowing u :)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

whoott..whoott..ku dh join..nie entry ku..silalah terjah yerr..

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

CikMin said...

Salam mamatisya...agknye ni penyertaan terakhir kot yg submit...dah pasan awal sebelum ni..tp baru hari ni juin...

hepi 3rd annivesary ye mamatisha..

http://kasehabadi.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

ummumishkah said...

Salam..

Mama Tisya.. nak cuba nasib jugaklah!
Check it out..

http://littlemishkah.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

with love,
ummumishkah

CikMin said...

salam mamtisya..tgk kt komen mamatisya x view lagi ni..huhu..risau gak la x menepati syarat2...silalah sudi jenguk2 ye mamatisya..

@yuBak said...

salam...
saat2 akhir br join contest ni.
kl ada yg xmemenuhi syarat.let me know k.
http://ayurosni.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

mama kyra said...

salam..mama tisya
i dah review dan dah update so ada masa tgk le my blog http://hasroylin.blogspot.com

Fiza Nordin said...

mama tisya, dah edit.meh tgk...mujur mama tisya mai check no....klu tak, tak pasai2nye daku di disqualified,kan...misunderstanding lorrr...

rieda96 said...

salam, mamatisya, tima kasih yer informkan apa yang tak memenuhi syarat. ni link saya ke contest tu. good luck for me.. tq..

http://rieda96.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest_05.html

KambingBujang said...

salam, mamatisya.. huda dh jd follower.. "add blog mamatisya dlm bloglist/blogroll blum buat" ni camner

ummumishkah said...

mama tisya,

thank you for reminding me the T&C.. dah upload banner kat side bar di ruangan contest.. harap dah memenuhi syarat.. :)

Diamilikku said...

http://diamilikku.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html


My link...hurmm..last minute duk belek2 baru terasa macam nak masuk..heheheh...

KambingBujang said...

salam mamatisya. huda dh add ..check yer.. harap2 btl la

Ibu Mifzal Arsyad said...

salam..sy mmg dah add dah link blog mama tisya dlm blog list..kat side bar yang kanan sekali n kena scroll kebawah sket..tajuk dia kawan blog saya..apa2 pun..thanks inform..

leadleedeea said...

mama tisya...errr T&C yang no 1 tu...camner..rasanya lead da jadik ur follower..help~!!

::YanN:: said...

Errynn...

yan join ..
nanti jenguk la ye...kat sini..

http://annuar-ellyanie.blogspot.com/2009/08/esok-tarikh-tutup-ye.html

mRsFirdxora said...

salam..sila view blog sy k..http://mrsfirdxora.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

E.L.I.Z.A said...

Salam mama tisya,

nnt sy bg link ye..sy wat auto publish...mlm ni ada kelas..tkt x sempat nk submit

Mea Myra said...

my laling,
myra da join dis contest.. nanti tolon cek kan eh.. hopefully ade rezeki.. =) aminnn

http://meamyra.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

zura@iwan said...

Salam eryn...

udah submit ye...link di bawah...tq


http://ceriterayanzur.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

E.L.I.Z.A said...

Salam mamatisya,

check out my link ya

http://elizakru.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

>_<

-DiraDiya- said...

Salam MamaTisya..

Sila terjah blog kta k..
http://nadira-barry.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

nyway.. 10 more days to go aite?..
Happy Anniversary in advance to u n hubby!!..

mummYaeesh said...

YUHUUU...
assalamualaikum...ada org tak kat uma??ahaks.. jgn tutup pintu dulu ek..hiks..

finally, ku telah berjaya jua menjoinkan diri di kontes mu wat julung2 kalinye..i likeeee!

nah..amik ni!ececeh...

http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

MrS. F!zA said...

Salam mama tisya

Last minit pon xpe kn??hehe

http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

IZAN said...

Salam Mama Tiesya!
Happry 3rd anniversarry today 08.08.09!! Semoga kekal berbahagia ke akhir hayat yaaa...
Izan memang tunggu hari ni nak masuk contest ni sebab tarikh hari ni memang cantekk habiss! suka suka suka!!!!

Anyway jemput tengok my submission yaa.. Izan dah jadi follower since few weeks ago.

Feel free to surff..
http://sweetomoide.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

Cheers!

n@m@n said...

http://naman0807.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

laki pon nak masuk gak

ibu damia said...

SALAM.........

PENYERTAAN SAYA DI:

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

harap sempat lah lg join yer...n harap2 semua syarat2 telah dipenuhi

ibu damia said...

baru perasan...saya org 1st bg komen...tapi penyertaan last minute....huhuhu....

mayra_solace said...

MamaTisya,

sila2 la jenguk yer..

http://maylittleangel.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

kakngah said...

hai mamatisya.. eerr... cukup syarat tak?? rasa2nya dah folow sume instctn. kot2 ade yg tertggl... hopefully sempat nk ammend..

http://aslindaa.blogspot.com/2009/08/romantik-loving-couple-contest.html

oya@mamahamzah said...

ni last entry.. harap diterima.. tq so much.....

http://sharewithoya.blogspot.com/2009/08/romantic-and-loving-couple-contest.html

oya@mamahamzah said...

mam tisya memnag best.... tq so much... hihi..

MiJa said...

http://mijabaik8.blogspot.com/2009/08/romantic-loving-couple-contest.html

alamak...bley plak lupa..huhu harap masih qualify yer mamatisya!!maklumla dh blk jumpa anak xde la nk bukak blog..^^

noamifarah said...

alamak..terlepas due date dah. :(
isk isk..
kalau sape2 teringin nak ambil gambar potraiture photoshoot untuk baby or family..boleh ke blog saya http://pictures4keep.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...