Followers MamaTisya

Friday, April 23, 2010

MALAM SERIBU WARNA - part 1


korang ingt lg tk entry aku psl
MALAM SERIBU WARNA
baru dpt gmbr2 dr camera my BFF
sehari b4 aku p honeymoon vacation
tp tksempt nk update
so br aku nk update arini
jom layan....



lps register kedatangan
geng2 aku sure nk posing dlu
jom tgk pakaian masing2 yg bergaya mlm tu

aritu ada yg nk tgk gmbr close up dress ku ini
rsnye tkde la




then berposing kt redcarpet plak

with my hubby

with my BFF-dila
sorg lg BFF tk bole join
cz baby die tkde org nk jg lgpn kecik lg

posing ngan staff yg akan wt persembahan nanti

geng2 aku

mcm2 fesyen ada


posing kt entrance b4 msk ballroom

with my BFF lg

geng2 admin

smua pakat tayang bag dinner

ni PA pd COO..bj nye colourful mcm aku gk

bergambar ngan AJK yg bertugas

geng2 IT



dlm ballroom plak posing
sila jgn muntah ye kwn2 tgk gmbr2 ni :-)





continue in next entry.......


13 comments:

mamamiera said...

cantiknye!! kalerfull.. meriah..
suke sgt tngok picca dinner xkire sape2 punye pon.. ;)

Nana said...

wah seme melaram sakan ek
lawa baju tu bli katne

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

colourful tul...semua bergaya..

[-suziey-] said...

waaa mmg bewarna warni la..cantek..hehe..belon tu yg lawo tu..colorfull..sesuai la ur dress ngn tema..:)

N A N I E said...

sukenyer ai tgk kaler kaler camneh hehe..sangat cheerful :)
teringat zaman ai graduation dinner kat sini..:)

ieda said...

wahh...memang warna warni....kaler jer pun dah meriah.

eRiNsZ said...

bpinau mater so kalerfull raser nak mkan pudiing yg kaler-kaler tu hehee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

suke tgk kaler2ful semuanya .. alahai ratu jer yg takder x cukup korum .. next time bleh ler join yer ..

firahadifa said...

uwaaahhhh.. colorfulnyerrr

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...

memg penuh dengan warna warni.. cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

suker bangat gambo kat sini semua tantek2...warna warni...kalo gambo amy tu close up dekat sikit lagi tantek....

Natasha said...

wah meriah..... kaler2 gtu..kalau tisya ada tuh siap dia merangkak tiap sudut dan penjuru

julia@ratu78 said...

susah dah lah nak cari ari nak pakai dress sama2 ni weh...per nak wat tak dpt aku joint dinner bernas ni hah....dah masuk fasa lain lah katakan....tp mmg suka tgk gambar2 korang ni weh...meriah sakan ngan pelbagai fesyen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...