Followers MamaTisya

Thursday, March 21, 2019

Meeting & Makan...yummmyyyy


last 2 weeks meeting kt umh inlaw aku utk wedding SIL minggu ni
nk meeting ke nk mkn ni...hehe...meriah menunya



ada laksa , lasagna, yee me kungfu, kek pisang coklat, 
karipap & kuih bom, nugget, tembikai & agar2



kita makan dlu







lasagna by SIL yg juga bakal pengantin...
fresh from oven...so cheezzzyyyy


aku goreng menu dr homemadefrozenfood ni



laksa penang by MIL



yee mee kungfu by hubby


antara org kuat yg bakal busy nanti di hari kejadian
esok majlis nikah SIL, lusa majlis resepsi...semoga dipermudahkan majlis

7 comments:

  1. Kalau kat NS dipanggil "BERKAMPUNG", time ni seronok berkumpul beramai- ramai...wah busy la minggu ni erk...

    ReplyDelete
  2. Barulah semangat nak buat kerja kalau menu meriah mcm ni MT hihi...kiranya pengantin tu dihari hari terakhir sebagai bujanglah ye MT...Sure tak sabau tu

    ReplyDelete
  3. wah.. ramainya meriah. n makanan pun banyak =D

    ReplyDelete
  4. Wah.. bermesyuarat dulu ye sebelum majlis.. seronok bila berkumpul ramai-ramai macam nie sambil berbincang dan makan-makan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...