Followers MamaTisya

Thursday, September 12, 2019

order Pizza Hut & KFC thru FOOD PANDA

aritu biras aku order pizza hut & kfc thru food panda
biasa kalo pizza hut ni direct order je kt outlet...
katanya sbb ada diskaun kalo thru food panda
aku pn bkn pernah order thru food panda ni
tp masa utk kfc tiba2 reject plak..so biras p je la beli kt kfc terdekat
time tu pizza hut dh smp dlu...lps mkn pizza tunggu plak kfc :)


3 regular pizza, garlic bread & 1 botol air


15 pcs ayam (yg best byk plak part drumstick)
 2 coleslaw, 2 mashed potato , 1 botol air
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v

yg ni plak kisah pizza hut juga lg
tp yg ni order kt outlet...lps mkn2 dessert kt mykori
mama nk mkn pizza hut


so dinner mlm tu layan pizza utk busday mama


bli 2 personal pizza & chicken bites


wefie dlu sebelum mkn 

skarang ni senang..order makanan di hujung jari guna apps kan mcm food panda or grab food
korang biasa ke guna apps camni....aku tk pernh guna...slalu tgk kwn2 je order :)

8 comments:

  1. Ada discount ye? Ingatkan order direct lagi murah :)

    Sanah helwah makcik. Muka MT iras mama ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm ada code diskaun la..tu yg biras slalu order thru food panda...kita pn tk pernh try sbb slalu order direct je hehe

      Delete
  2. SA selalu guna Grab Food, esok nak guna food panda plak la...hahahaha...

    ReplyDelete
  3. banyak nye makanan sedap2.. geram tengok nye hehe

    ReplyDelete
  4. Apa khabar MT? sihat walafiat nampaknya tu.... Tak pernah try, mahal tak diaorang charge ? Lama tak makan Pizza, mcm teringin pulak hihi

    ReplyDelete
  5. senang sekarang.. duduk rumah, makanan sampai..

    ReplyDelete
  6. x penah guna. kalau kt opis ni selalu tumpang diorg guna mcdelivery... lg pn area sy ni dekat dgn resto2 ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...