Followers MamaTisya

Tuesday, May 25, 2010

setelah 10 kedai ku cari & akhirnya br ketemu.....


arini mcm tenet ok skit so aku nk update secepat yg mungkin
cz byk plak entry yg dk menunggu :)
aritu 'Bi' inform yg GELOMBANG BIRU
akan kuar kt Pa&Ma keluaran June
aku pn gigih p cr kt byk kedai
tp hampeh cz smua kedai aku tnye blum smp lg
tp setelah lebih 10 kedai aku terjah
jumaat lps time lunchdate geng blogger
aku dpt la rembat kt OneUtama

even kecik je hah tp ku tetap happy
cz GELOMBANG BIRU
begitu hangat smp byk dpt liputan
compare ngan yg 1st gathering dlu
kalo tk caya sila klik SINI & SINI

kasi zoom skit...even tk nmpk sgt gmbr rmi2 tu
tp bila tgk btul2, gmbr yg tu aku sedang melompat gk
nk ikut nana cuma tk brp tgi je :-p

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lps tu belek2 ada plak gmbr geng blogger lg



E-car ibu eiyman - cikgu kek cawan aku
tp gmbr ni die dpt saguhati utk breasfeed mom





belek2 lg ada lg geng blogger


suzie- mama zharfan
tp yg gmbr die ni ngan 2nd baby-ariff
die ckp dh sethn die antar gmbr ni tp br kuar
suzie ni mmg slalu bertuah cz byk contest die slalu menang
bkn contest dlm blog je tp dlm paper pn die menang gk
adiah grand2..kalo tk caya bole je tgk blog die
now die kt UK....



geng2 GELOMBANG BIRU, korang dh bli ke blum???


18 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

uish dah beli tp tak pasan ada mama zharfan..pasan ada k.ecar je..hehe..

dasat sungguh gelombang biru smpai masuk mcm2 kan..

p/s : dah gi amik ke sijil gelombang merah kt nuff??

UmiDAnisH said...

wahhh..best best best

momguess said...

den belom boli lagik!!!
hahahahah
mmg kena buang geng lah

SyaNa said...

aku da beli.belek2 mmg kecik gambar tu
even aku tak join, saje nyibuk nk tgk gambar korg
hehee

yantz-yeem said...

ooo...mmh susah sgt ke nak dpt majalah pa&ma ni?wah sonot kan ble aktiviti kita wat masuk mag...x sia2 jadik warga blogger..

chugie said...

wah.. dh dpt beli ke?? sy gak yg x sompek2 nak boli laik!!

kebetulan plak kan, ramai blogger masuk magz.. tahniah blogger!!

[-suziey-] said...

hahhaha aku beli je tp xbelek lagi..bole cenggitu..ekkeke:p

MaMa aYiN_FaSHa said...

aku yg bukan ahli gelombang biru sudah pasti beli..nk nengok kengkawan aku masuk magazine..hehhehe...

~ana~ said...

masuk mag. lagi...glamour gitu...:)

Intan said...

Tu diaaa, spi 10 kedai dok cari :D

Glam betul lah uols ye :) Kan kan, si suzie tu mmg bertuah je manjang...masuk tu monang, masuk nie pon monang gak...perghhh rezeki anak!

~suNshiNe~ said...

baru je baca semalam...
best eh boleh masuk majalah..hehe..

mama tisya said...

fiza...kebetulan plak ada gmbr geng blogger utk bln june....
tk amik lg sijil gelombang merah..dh p ke?

umidanish...mmg best

momguess...ko mmg..nanti tkleh join geng lunchdate la:-p

syana...ibu ngandung mmg akn bli pa&ma

yantz...agaknye time tgh cr tu utk JUNE blum kuar..tu yg tkde manjang bila tnye

chugie...sila pegi cr..kenangan tu

suziey...kita belek2 dlu..tp tk abis bc lg

mama ayin...mak buyung sure bli pa&ma

ana..mmg glem..

intan...mmg byk kedai cr semata2 gelombang biru..

szuie mmg slalu bertuah

sunshine...mmg best sekali sekala blogger muncul dlm majalah

mama zharfan said...

tq mama tisya sbb tlg letak pic i kat cni :)

nanti i copy letak kat my blog plak yer ;)

i antar pic ni sthn yg lps ie masa lps pantang ;) tu pic me & ariff dlm pantang tu....

Nana said...

tak carik lagi mag ni..
xdan je
mmg suziey sgt2 lucky kan selalu menang contest..
kak ecar cikgu kapkek ku juga hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak beli pun...coz kalau beli bukan baca pun..sekadar tgk gambar gelombang bitu tu jer..ekekekek..

tak pe lah tgk2 kat sini jer lah...

El-Zaffril said...

Alamak... tak beli lagi... yeahaaa...

Tapi belum jadi pa ma lagi... camne

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kali ni punya Pa & Ma sonang je den dapat cari.Pi kedai buku kat Carrefour subang terus dapat.beli dah dekat seminggu...tapi sampai hari ni dok dalam plastic lagi tak bukak2...hampeh sungguh rasa...kena belek pasni

Faryza said...

mama tisya minta kebenaran cilok pic dr blog ye.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...