Followers MamaTisya

Tuesday, June 1, 2010

Posing ngan MODEL :)


ok sambung lg citer event DUTCH LADY
cz smlm xabis nk update
cz blogspot slow gilossss!!!!


sempt gk posing ngan Amber Chia & Sasha Bashir
time ni tgh countdown nk kuar live kt TV3

Amber Chia tgh pregnant tu

by 12 pm lori susu pn dh get ready utk pass susu FREE

Amber Chia soh smua bersbr
cz smua pakat dk kerumum situ
mcm la susu tu abis cpt
padahal 250,000 kotak utk diagihkan
tp berperingkat la..bkn skaligus die bg smua

lps aku dpt susu FREE, tiba2 aku nmpk gadis berbaju purple ini
tklain tk bkn DUA PUPU aku
die pn pelik mcm mn aku bole ada kt event tu:)
die wartawan dr UTUSAN tgh dk interview org Dutch Lady
utk wat artikel psl event ni

b4 blk sempt posing ngan YATI

mcm gadis pembuka kotak dlm RODA IMPIAN lak :)

Model baru dilantik utk susu Dutch Lady :)



**antara artis yg ada utk event aritu Reshmonu, Dina, Dayana (idola kecil), Alif Satar




11 comments:

  1. amboi siap bergambar ngan model..amber chia tu pregnant,tapi kurus je kan..still maintain cantik dia..jelesnya..

    ReplyDelete
  2. mcm byk je susu yg dibawa balik kalo tgk dr rupa beg yg dipegang tu.. :)

    ReplyDelete
  3. ummi eisya...dh kebetulan dk dkt stage ngan diorang so sempt la posing :)..br lg tu die pregnant,kecik la perut die..tu yg maintain kurus lg

    fiza...tgk beg tau ek byk susu di bw pulang...tgu next entry

    ReplyDelete
  4. mak aih rmai btl org kerumun..hehe..waaa amber chia peknen pn maintain slim u..adeiii

    ReplyDelete
  5. amber chia sangat cantik! cun..


    bestnya akak ke sana ;)

    MURTABAK MAGGI

    ReplyDelete
  6. kalau tak cakap tak perasan pun amber chia tu peknen...

    ReplyDelete
  7. hheh lawak la kita mati2 ingat gambar diorang tu poster rupanya2 betul ek..tinggi sangat diorang berdiri atas tu ingt gambar hehehe

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhh.. u pon da jadi macam model jugak posing ngan diorang.. kalau org tak kenal, sure ingat model. kekekee

    ReplyDelete
  9. rajin nya akk pgi event kan.. harus lah dpt jemputan.. tak gitu hihi

    ReplyDelete
  10. glamer tu dpt pose dgn model :)

    ReplyDelete
  11. Lagi kak... lagi entry... lagi gambar... tak puas tengok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...