Followers MamaTisya

Friday, June 24, 2011

jumpa AARON AZIZ my fav actor...sukaaaaaaaaaaa:)


hah jgn jelessss dlu ye:-p
aku blum sempt lg nk bergmbr ngan fav actor aku ni
cz ahad lps tk berkesempatan nk ke one utama utk event ni
tp aku dpt tgk gmbr Aaron Aziz dlm FB Oreo pn dh ok:-)

kalo korang nk tgk gmbr byk2 lg sila klik
http://www.facebook.com/oreo

Oreo Daddy Dunk Event


alahai sweetnye anak2 Aaron Aziz
mcm Papanye jugak:)






aku tgh dok belek2 gmbr2 lain
tiba2 nmpk gmbr ni

yg bj purple yg dk tgh snap gmbr tu blogger femes
saper lg kalo bkn Eyriqazz

lps tu nmpk plak gmbr ni
blogger femes gk ni slalu menang byk adiah grand2
ayu rafikah



**hah saper2 yg p

Oreo Daddy Dunk Event

aritu p la tgk kt FB Oreo
kot2 gmbr korang ada jugak:)

**minat kt Aaron Aziz lama dh
bkn sejak die berlakon dlm nora elena
tp sejak die berlakon
awal2 kemunculan die dlu
mmg die byk bw watak romantik
tk suka die berlakon watak jahat:-p


**bila la nk dpt jmpa Aaron Aziz face to face..
lain la ezna cz die berkawan ngan wife aaron..
siap pegi busday party anak Aaron Aziz lg..jelessss...:)



12 comments:

Nana said...

hehehe kita ada satu entry lom publish berkenaan aron aziz

watyz said...

dh besar2 anak2 dia. tp mak pak tetap maintain kan..

ajumohit said...

alahai bahagianya mereka...

Gieyana said...

ramai gak blogger p sini kan..sure sgt2 meriah..:)

atty's said...

kalo jumpa aaron kirimkan salam ye..hihihihihi

syawalsimpsons said...

yela sue pun ada baca yg kak ezna g bufday party anak aaron tu...sue ada ajak en asbeen g...pas2 dier x nk..sedey je..mmmm...katanyer penat...nk g sensorang x beat lak..

Ummi Eisya&Amani said...

dah jadi kegilaan ramai aaron ni ekh..dulu masa dia kat singapore mcm tak berapa famous kot..hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

alahai muka ku selebet ada di situ hahahahaha

Reflisia said...

Aaron ni family man kan! sweet

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, kita takat ni tak pernah lagik bergamba dgn artis

Eyriqazz said...

memang meriah event ni..ehh,gambar paparazzi eyriqazz pun ada di sini..hik3..

hazanis said...

singgah tengok Aaron dan isteri..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...