Followers MamaTisya

Wednesday, April 4, 2012

Cookies 'n' Creme White Chocolate Kisses Hershey's


sambungan entry wordless wednesday #31
rmi yg suka cekelat Kisses Hershey's
termasuk la aku.....so aku bli  yg ni 


actually aku tk suka white chocolate
tp yg Kisses Hershey's
aku suka mayb dlm tu ada cookies bkn white chocolate semata2...yum2
kalo pack camgini ada 3 size...large, medium & small
slalu aku bli yg small je
tp aritu tgk ada promo BONUS PACK ni (medium+small)
so trus la rembat....
kalo pack kecik tu sekejap je licin aku sorg mkn:)
yg pack beso tu blum mkn lg..hehehe


biasa aku mkn yg jenis almonds ni
tp bila 1st time try yg 
Cookies 'n' Creme White Chocolate Kisses Hershey's tu 
trus jatuh cinta...:)

11 comments:

  1. Yeayy, minat kita sama..heheee

    ReplyDelete
  2. aku,segale bende yg ade almond,caramel, mmg masuk ;)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try lagi Hershey's Kisses perisa cookies & creme tu. Nak kena try gak la..

    ReplyDelete
  4. kalau pi langkawi sure borong choc ni

    ReplyDelete
  5. aku ade sepack besar x bukak lg dlm esbok
    aku ni membeli suke, tapi makan kurang gemar..hehe

    ReplyDelete
  6. adoiiii..peberet tuhhhh...terliur sudah..

    ReplyDelete
  7. cekelet ni bli klw g langkawi je hahahaha
    klw kt kl haram xpenah bli
    suka yg almod tu gak
    klw g langkawi borong 5 utk mkn sdri

    ReplyDelete
  8. coklat wajib aida beli if ke langkawi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...