Followers MamaTisya

Friday, October 19, 2018

Promosi Garoupa Delight @Grand BlueWave Hotel Shah Alam


korang suka mkn chinese food...aku sukaaaaaaa...ni nk inform utk peminat chinese food 
moh kita kita ke Tung Yuen Chinese Restaurant, Grand BlueWave Hotel Shah Alam  
sbb ada Promosi Garoupa Delight



Promosi Garoupa Delight untuk hidangan minimum 5 orang dengan harga RM68.00 + seorang. Set ini menawarkan 5 hidangan termasuk 4 jenis Steam Dim Sum. Promosi ini boleh dinikmati di  Tung Yuen Chinese Restaurant  yang terletak di tingkat 1. 

Bagi hidangan untuk makan tengah hari bermula 12.00 tengahari hingga 2.30 petang manakala hidangan untuk  makan malam bermula 6.30 petang hingga 10.30 malam.


boleh pilih ikan kerapu (Garoupa Fish) 
samada untuk dimasak Deep Fried with Spicy Plum Seeds & Lime Sauce
 or Steam with“Teoh Chew”style & Glass Noodle


 pilihan nasi samada Fried Rice with Chicken Cube in Bamboo Basket & Lotus Leaf 
 or Steam White Rice.



Pan Fried Prawn with Spicy Prawn Paste & Curry Powder on Hot plate



Braised Sliced Top Shell Abalone & Bean curd Skin on Siew Pak Choy


Promosi ini juga mempunyai 4 jenis Steam Dim Sum



Steam Chicken Siew Mai dengan Ebiko



Dumpling Chicken Black Currant



Pan Fried Shanghai Dumpling



Steam Beancurd Roll (Chuk Roll) with Thai Chilli Sauce 




Para tetamu digalakkan membuat tempahan terlebih dahulu dengan membuat tempahan melalui Tung Yuen Chinese Restaurant di 03-5511 8811 ext. 2616 atau telemarketing ext. 2724. Boleh juga email di telemarketing@bluewavehotels.com. 

Semua harga hanya tertakluk kepada 6% daripada SST. Restoran Cina Tung Yuen dilengkapi dengan sijil  Halal yang disahkan oleh JAKIM. Turut disediakan ruang makan yg besar untuk anda dan keluarga besar anda yang ingin menikmati hidangan chinese food di sini.

24 comments:

  1. bila ko nak banjer aku, boleh lah ko kan banyak voucher hauhauhauahau

    ReplyDelete
  2. Nampak mengancam betul Siew Mai tu Aimi.....Ikan kerapu tu pun nampak sangat sedap. Sebetulnya kita suka masakan cina ni. Nak makan la kat sini. Ajak hubby + Dania la apa lagi. Hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau ada Kat Kota Kinabalu ni...memang sya nak juga. nantilah bila ke Shah Alam...gambar2 nampak sangat menyelerakan..tentu sedap

    ReplyDelete
  4. wow...garoupa..all time fav..menarik la makan mat sini..ntah bila la SA dapat pi sini..makanan nampak sedap tu ha..

    ReplyDelete
  5. waa qeela mmg suka betul dgn Chinese Food ni tauu, sedap and totally masuk betul dgn tekak haha maybe sbb qeela mmg jns xberapa mkn pedas. aduii terliur betul tengok semua makanan2 yg ada tuu, semuanya nampak sedap2 belaka!

    ReplyDelete
  6. saaaaaaaangat suka chinese food! ohsem. Fresh. Dum sum kah itu? Feveret.
    Hotel ni aida pernah gi sebab kursus. Memang sedap makanannya. Terbaik. Berbaloi membyr bila dpt makanan yg ohsem.

    ReplyDelete
  7. Pan Fried Prawn tu dalam lesung batu ke hehehehe

    ReplyDelete
  8. oh my! the food looks so tempting.. I feels like so hungry and wanna go and eat now leh.. yummy!

    ReplyDelete
  9. Wah bestnyer. Dahla Dahla saya pun peminat Chinese food. Memang kena pergi ni. Nak cari yg halal susah.

    ReplyDelete
  10. Mamatisya dengan makan-makan memang tak dapat dipisahkan. Ya allah, sedap semua nampak menu-manu kat sini. Yummeh!

    ReplyDelete
  11. Ya Allah kita suka sangat Dumling tu memang kegemaran kita hehehe bestnya kalau dapat makan memang itu jer kita makan sampai habis. Harga bagus juga kat sini tempat mewah ok nanti kita serbu.....

    ReplyDelete
  12. Tergoda tengok menu dia tu..Macam berbaloi dah dengan harga tuuu

    ReplyDelete
  13. Wah, harga macam tu untuk chinese food and banyak portion dia memang berbaloi sangat lah. Boleh ajak my MIL datang sini.

    ReplyDelete
  14. Aduhhh bab makan mmg tak boleh nak elak.. tambah kerapu dan udang tu.. dimsum lagi mmg sedap lah..leh la g try nnt

    ReplyDelete
  15. Nampak makanan semua sedaplaaa hadoi lapa perut tengok pagi-pagi macam ni! udang tu sedapnyelaaa disum tu sedapnye makan panas-panas boleh lah terjah Bluewave nanti

    ReplyDelete
  16. Wahhh chinese food..nampak mcm sedap.. Tengok harga pon ok sangat.. Tapi jauh sangat pulak..kalau berkesempatan dtg shah alam..mesti singgah ni.

    ReplyDelete
  17. The Garoupa delight price look attractive to me. You get to enjoy such a good dishes and portion is generous and you only pay rm68++

    ReplyDelete
  18. Sama la kitaaaaa, suka sangat makan makanan chinese mcm ni. Siew mai tu ya Allah, sedapnya nampak. Jadi lapar tiba2.

    ReplyDelete
  19. Ada halal so blh suggest dekat family members yang lain hehehe.Bestnya.
    Nampak semua menu menyelerakan tu

    ReplyDelete
  20. Petang-petang nampak makanan ni..aduh lapar..ikan kerapu tu sedap betul..nyum..nyum..tak pernah lagi pergi makan dekat bluewave ni..

    ReplyDelete
  21. Ya Allah sedapnya semua menu-menu ni. Boleh la gi sebab dah dekat dengan rumah..yang penting semuanya halal kannnn

    ReplyDelete
  22. emy selalu dapat jemputab dr hotel ni kan, tapi menu memang semua mengancam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...