Followers MamaTisya

Thursday, July 11, 2019

makan-makan penghujung syawal

citer syawal byk lagi nk update
ni 26 syawal pi beraya umh pakcik hubby


meriah lauk pauk utk lunch
ada kerabu mangga, smokey bbq chicken, sambal udang petai, rendang ayam,
menu kacang pool pn ada, buah-buahan



 
selfie dlu ngan ank dara


ada burung puyuh goreng juga...yummmyyy


hah ni die kacang pool


kuih fav popiah basah & popia sira


biskut raya,kek buah, kek lapis sarawak, popcorn pn ada


kita zoom skit...yummmyyy


lps dh abis makan..ada coffee maker...peminat kopi suka la
tp yg tk suka kopi ada juga perisa coklat tu


7 comments:

  1. Wah meriahnya ^^. Kacang pool, dah lama tak makan. Pandai tuan rumah buatnya. Siap ada aristo lagi. Memang kenyang :D

    ReplyDelete
  2. seronook b ila makan ramai2 mcm ni..menu pun best2!!!

    ReplyDelete
  3. Menarik makanan semua..nampak sedap semuanya...lamanya tak minum kopi...

    ReplyDelete
  4. Wow semua makanan nampak sedapppp. Terliur pula tengok hehehe

    ReplyDelete
  5. Best tu tapi gambar yang last tu mesin Aristo.. Sya pun ada tapi simpan dalam kotak. Tak guna pun mesin ni :)

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaa kacang ppol, teringat kacang pool yang dekat Johor sana. Tu first time makan terus suka. Hahah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...