Followers MamaTisya

Thursday, July 25, 2019

Aiskrim Magnum ~ Macadamia Salted Caramel


ada perisa baru aiskrim magnum ~ Macadamia Salted Caramel


tp harganya bole tahan rm5.30


tp aku bli yg perisa fav je la yg ALMOND ni ..
yg ni pn rm 4.60..dlu2 rm 2.50 je


yummyyyy


bila tekak perit mmg aku akan beli aiskrim magnum :)

korang dh try ke perisa baru Macadamia Salted Caramel ??

6 comments:

  1. Magnum memang tak pernah mengecewakan, sedap! :D

    ReplyDelete
  2. mcm nk try jgk sbb dlm mulut ade ulser skrg ni..
    elok sgt mkn aiskrim.. haha

    ReplyDelete
  3. eh eh..kebetulan. aku baru makan semalam, selepas almost 2 weeks ice cream tu dok dlm peti ais kat opis aku, kalu umah lama abis dah... beli sbb nama mcm menariks.. tapi takde mood nak makan. semalam baru ada mood.. he he he...

    ReplyDelete
  4. sy nmpk jg kt 7e aritu tp tgk harga trs letak blk 😆😆😆

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...