Followers MamaTisya

Monday, November 18, 2019

Chocolate Indulgence Cake kegemaran ramai




asal birthday je sure order Chocolate Indulgence Cake
ni harga terkini dari Secret Recipe
utk 1 slice rm10.75 (dine-in ) rm 9.80 (take away)
harga dh termasuk tax


ada je pilihan kek lain tp yg ramai suka Chocolate Indulgence Cake


merai birthday Papa & ank buah aku weekend aritu


korang suka kek apa kalo kt secret recipe???

12 comments:

  1. Chocolate Indulgence Cake ni memang favvv. Sedap je makan tak sedar dah nak habis :p

    ReplyDelete
  2. kek nie je yang normally akan beli kau ke SR . Tapi saya tak boleh makan banyak sangat , cepat rasa muak .

    ReplyDelete
  3. belum pernah makan kek SR. hahaha

    ReplyDelete
  4. ammi punya latest addiction kat SR ni white choc macadamia..sedapnya

    ReplyDelete
  5. Dulu suka beli yang ini, wajib. Tapi sekarang dah layan jenis cis-cis pulak.. tekak tua sekarang cintakan masam-masam.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Harga semakin mahal sekarang untuk one slice kan. tapi disebabkan favourite memang beli juga kadang tu.

    ReplyDelete
  7. Fav anak dara SA gak ni...nanti birthday mak bulan 12 nak beli la indulgence ni...

    ReplyDelete
  8. sama. feveret ni. maklum la peminat coklat. jadi anything berasaskan coklat, mmg jadi pilihan utama.

    ReplyDelete
  9. fav ni... kat sini pun ada SR tapi sbb banyak pilihan yg lain pun sedap2..jarang dah layan.

    ReplyDelete
  10. kek paling sedap ni. hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...