Followers MamaTisya

Monday, January 11, 2021

19 tahun #ilovemyjob


smlm 10 Januari 2021, genap 19 tahun dh aku berkhidmat di Bernas
lama giler kan...mcm tk percaya ye juga
kalau ikutkan tk lama je lg kalau nk bersara awal umur 45 tahun



sape yg follow aku dr dlu sure tau aku asyik pindah opis je
ni gmbr last pindah June 2020....entry pindah lastyear tk sempat nk update
tgu la bila kelapangan ye

walaupun hanya ke bangunan sebelah je tp penatttttt
sebab nk packing brg2 ..nk ngemas blk
apa nk buat kan ..dh arahan management...kita follow je la

kalau yg nk baca entry pindah2 aku sebelum ni,
bole tgk link kt  bawah ni

dan aku masih lagi work from home since October 2020 smp skarang
cuma bila ada urgent things yg kena masuk opis br la kena pegi opis

arini PM nk umum kan ...psl PKP bersasar utk red zon
moga2 semuanya terbaik utk kita semua
kes pn dh meningkat ke 3k++  huhu
smoga kita semua dijauhkan dr wabak jangkitan covid 19

7 comments:

  1. tahniah awak! semoga terus sukses!

    ReplyDelete
  2. ah ah..mcm kerap je ko pindah opis kan.
    moga yg baik2 utk kita semua..in sya Allah.
    caiyok caiyok!

    ReplyDelete
  3. Oh sekarang tidak boleh PKP sepenuhnya macam bulan Mac. Rasa elok PKPD untuk sesuatu kawasan.
    Alhamdulillah 19 tahun berkhidmat di satu tempat.

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!SA x dapat lagi apa2 anugerah untuk 10 tahun berkhidmat..hehehe...pandemic ni kan..semua postpone

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. rezeki dapat tempat kerja yang bagus. Tahniah..19 tahun lama tu.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki bekerja sis..
    semoga makin maju jaya =)

    ReplyDelete
  7. Wah.. lamanya..
    Semoga terus cemerlang sis..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...