Followers MamaTisya

Friday, September 30, 2011

iklan di blog MamaTisya



salam utk smua....
lately ada yg email tnye psl nk ltk iklan
so di pg jumaat yg mulia ini,
aku ingin maklumkn untuk mereka yg berminat
nk ltk iklan produk/bisnes kt blog MamaTisya
bole la email ke amyryna@gmail.com utk keterangan lebih lanjut
**sila tulis tajuk email "IKLAN"


Perkhidmatan iklan yang disediakan untuk permulaan ini:

1. Sidebar banner berukuran 125 x 125
2. Sticky post entry

*subject to discussion
*T & C Apply


sekian terima kasih:)



SHARING IS CARING





latest daily UV...average 700
kalo vkend biasa2 je cz jrg2 ada entry
kalo aku rajin aku akan update latest UV


okla tu je nk update..if ada yg berminat bole la email aku:)

6 comments:

Myra Jay said...

Wahhh dah ada iklan sekarang nie..

Tahniah :)

Mama Zharfan said...

dh semalin maju tu :) congrats!

::NureeN:: said...

;)...
wah bestnya openhouse umah siti.. nureen pernah jumpe dia skali kat penang.. ;)

POSH76 said...

kelaas ada iklan dah...tahniah

CuppyCakeMommy said...

Educational Toys promotion at my blog now..come and cekidout the fun!

or add us in fb
intelligent.toys@yahoo.com

tiefazatie said...

wah..maju jaya dh sis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...