Followers MamaTisya

Friday, December 7, 2018

Bawal Power Sempoi @ Glenmarie




br2 ni singgah lunch kt Bawal Power Sempoi
yg aku tau kt Cyberjaya...tk sangka ada cawangan kt Glenmarie
so tkyh la pi jauh2..yg kt area opis ada


view dlm restoran...tmpt luas...sbb 2 lot kedai




ok moh ler pilih apa kita nk mkn


self servis


ikan bawal la rmi org makan...nama restoran pn bawal power kn
tp jgn riso ada ikan lain juga


yg ni plak ikan2 yg di bakar ada ikan pari, ikan kembung, ikan cencaru



yg ni plak ikan yg di goreng ada ikan siakap, kembung, keli


ayam goreng & ayam bakar pn ada


ingt nk try sotong tp riso kot liat..next time la try


gulai kawah pn ada


set nasi ikan bawal rm 12
set nasi ikan keli bakar rm 10



wefie dlu


aku order sirap bandung


hah kemain licin tinggal tulang :-p


bole klik gmbr utk tgk harga ikan & sotong tu
ikan siakap paling mahal rm 20..sotong plak rm 18
ikan lain2 dlm rm 10-rm12


kalo tknk mkn nasi set2 ikan tu..bole order juga nasi berlauk ni


berdua je dgn tiz sbb geng lain smua ada hal

10 comments:

  1. menu yg simple tapi sedap tu...tak yah lauk lain pun...

    ReplyDelete
  2. Simple tapi nampak sedap. Tapi pricy sikit harga dia. Kalau sedap berbaloi bayar kan kak.

    ReplyDelete
  3. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  4. tetiba saya teringat resto ikan bawal kt sungai petani... hehe

    ReplyDelete
  5. Simple tapi lauk tu memang nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  6. Macam menarik jer bawal power tu...SA pun suka ikan bawal..goreng garing macam ni cicah kicap cili atau air asam..sedap....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...