Followers MamaTisya

Friday, December 7, 2018

Kemeriahan Hujung Minggu Menanti Seisi Keluarga di Puteri Harbour!



Cuti sekolah kini tiba dan ibu bapa pastinya mencari aktiviti menarik untuk anak-anak mereka. Apa kata, bawa seisi keluarga ke Puteri Harbour Attractions untuk menghadiri acara anjuran Astro, Fun Escapade yang buat pertama kalinya diadakan di luar Lembah Klang.

Acara tahunan selama dua hari ini akan menampilkan konsert dan sesi bertemu peminat dengan watak-watak popular seperti Didi & FriendsOmar & Hana, Cam & Leon dan banyak lagi. 

Selain itu, terdapat juga pelbagai permainan untuk disertai anak-anak dan ibu bapa. Alami kemeriahannya pada Sabtu dan Ahad, 15 dan 16 Disember 2018 ini di SANRIO HELLO KITTY TOWN dan THOMAS TOWN!


Boleh pilih 2 Pakej seperti dibawah yang lebih jimat untuk keluarga anda:
  • Pakej Keluarga Play4Fun berharga RM418 
  • Pakej Berkembar Fun2Play berharga RM269 

*kanak-kanak di bawah usia 3 tahun ATAU di bawah 90cm tinggi 
dibenarkan masuk secara PERCUMA


Boleh beli tiket melalui http://www.kidxy.com/puteriharbour dan akan menikmati persembahan muzikal menarik yang menampilkan watak-watak terkenal seperti Omar & Hana, XYT Tong TongCam & Leon serta Didi & Friends.

Selain itu, mereka juga akan menerima Pasport Escapade untuk mengambil bahagian dalam 15 aktiviti baharu di SANRIO HELLO KITTY TOWN dan THOMAS TOWN

Lebih menarik, seisi keluarga akan turut menerima barangan edisi terhad Fun Escapade dan baucar untuk membeli-belah, baucar makanan dan minuman serta baucar cetakan foto.



tisya sure tak sabar nk ke SANRIO HELLO KITTY TOWN di PUTERI HARBOUR pulak nanti
jom kwn2 jgn lupa temu janji anda Sabtu & Ahad (15 dan 16 Dec 2018)
jumpa anda di PUTERI HARBOUR!


Tiket juga boleh dibeli di kaunter Tiket Puteri Harbour Attractions pada hari acara berlangsung. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.kidxy.com/puteriharbour atau hubungi 1 300 88 FAMILY (326459).


37 comments:

  1. yeah nice place to go, for family time and people who are fans. I been there few years back and missed the place alot. Shall plan this out with family and friends, school holiday now but no budget, so need to consider maybe next year.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la sherry dh pernah bawa ank2 ke sini ye

      Delete
  2. wa...seronok.....boleh dipikir pikirkan ni

    ReplyDelete
  3. Cantiknya Hello Kitty Cafe tu.. Nampak dek Imani nie memang bergambar sakanlah dia..

    ReplyDelete
  4. Awww menariknya kalau dapat main2 kat Puteri Harbour. Teruja la nak pergi Hello Kitty tu. Mesti berwarna warni kan?....Hmmm nak kena plan family outing la kat sini....

    ReplyDelete
  5. oh you have been there? nice right. I wish to bring my children to go one day too. they must love the place like I do.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi yg kt puteri habour..yg tu gambar masa holiday korea ada hello kitty cafe

      Delete
  6. Ini sudah bagus. Mesti seronok dapat pergi ke sana. Anak² pon happy sahaja. Almaklum bukan selalu dapat pergi tempat² gini. Boleh spend time dengan keluarga lebih lama. 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..cuti sekolah ni bw ank2 spend time together

      Delete
  7. cuti-cuti sekolah ni bawak anak-anak having fun cam ni sesuai sangat..reward untuk dorang sepanjang tahun sibuk dengan sekolah, aktiviti koko kat sekolah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...ank2 pn happy lepas dh penat study kan dpt reward kt tmpt camni

      Delete
  8. Jauh sangat kenapa kat KL ni tak buat heheheh Puteri Habour ni nanti kalau kita turun Johor sebab ada kenduri kat sana kita akan singgah hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh ler jln2 johor..bole singgah puteri harbour ni

      Delete
  9. Kejapnya 2 hari. Kn rancang trip kalau nk ikuti acara ni. Budak2 di musim cuti sekolah ni sukalah kalau berjalan bawa tgk karektor kartun ni. Kami yg tua pun syok juga nak join. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg 2 hari ni special event ..tp nk ke puteri habour tu anytime pn bole bw ank2

      Delete
  10. Wow menarik event sanrio ni, tadi g quill city mall pun qda event camni gak, comel gilaaaa hello kitty!! Anak da besar nnt nak bawak la tempat best cani

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ada tgk juga aritu kt quill city mall..mmg comel hello kitty tu

      Delete
  11. Tak pernah lagi masuk hello kitty town. Kalau legoland pernah juga. Macam menarik jugakkan ingat nak bawa anak2 ke sini lah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..tk pernah smp lg..legoland dh..tisya excited nk pegi ni

      Delete
  12. Seronoknya dapat bawak anak-anak jalan bercuti ke sana. Liez belum plan lagi nak ke sana.. sbb hujung tahun plan ke tempat lain pulak..harap nanti ada rezeki nak bawa anak-anak ke sana juga sebab yg kakak minat hello kitty

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo gegurl pasti suka hello kitty..nanti bole la ke puteri harbour

      Delete
  13. Time cuti sekolah memang banyak offer dibuat. Salah satu puteri harbour ni kan .Anak anak memang suka pergi tempat tempat menarik macam ni. Masih tak berkesempatan nak bawa anak anak datang sini sebab diorang pun dah balik kampung. Ummi dan abi sibuk bekerja .Kena cari masa juga bawa diorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ank2 sure suka kalo ibubapa dpt bw ke tmpt camni...ada yg tkmau blk nanti hehe

      Delete
  14. Wow! This looks so fun and what really captures my attention is the place’s name itself! How unique is that? And easy to remember too ( idk whats the purpose but i kind of like it). Definitely can take my siblings!

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. ank2 la paling happy kalo dpt ke sini kn..tp ibubapa pn bole join sama

      Delete
  16. long time ago when i went to puteri harbour still not so happening, seems like now got a lot of attractions, kids would love it especially with hello kitty during this school holiday!

    Invest in PRS to get Tax Relief!

    ReplyDelete
  17. Puteri Harbour semakin meriah ye. Bagus la ada lokasi untuk seluruh ahli keluarga berkumpul dan bergembira. Enjoy! Pssst.... bestnya ada Hello Kitty hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah rawlin suka hello kitty juga ye...tmpt ni indoor tkde la panas kan ada ekon..sejukkk..kalau outdoor dgn cuaca panas..anak2 pasti penat

      Delete
  18. Nak ke JB ujung Bulan ni tengok kalau Ada time boleh singgah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...