Followers MamaTisya

Friday, August 9, 2019

meriah lauk pauk di Sri Ayu Seafood @Taman Sri Gombak


nk share 1 tmpt mkn nasi campur yg byk btul lauk pauk
kalau korang tgk sure ramabang mata sbb tktau nk mkn yg mn
byk sgt pilihan..syok btul..moh layan gambar & video






















aritu blk gombak ngan ankdara ..tu singgah lunch dlu sini..mmg slalu juga la lunch sini


dessert pn mcm2 juga




lokasi Sri Ayu Seafood kt medan selera sri gombak berdekatan ngan PETRON

13 comments:

  1. Mak oiiii..banyaknya lauk dia..bleh habis ke jual tu..lagi satu pukul berapa la diorang masak kan? nampak menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bykkkk sgt.....kalo tgk mcm2 rasa nk mkn haha....kita kdg2 smp dlm 11.30-11.45 dh siap menu2 ni smua....abis sbb pernah pi lewat dlm kul 3 camtu tgk byk dh licin

      Delete
  2. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog saya ya

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tak ramai org kat Sri ayu ni hihi... Lauk pauk yg pelbagai jenis tu memang menarik sangat.

    ReplyDelete
  4. kalau nak gi sini macam xyah breakfast kan..biar perut tu berlagu-lagu. Confirm penuh meja.

    ReplyDelete
  5. Fulamak berpinau tgk lauk byk betul pilihan

    ReplyDelete
  6. Tu dia macam-macam ada tak tahu dah nak pilih mana satu

    ReplyDelete
  7. Wow banyaknya lauk. Tetiba rasa lapar sangat dah ni

    ReplyDelete
  8. tu diaaaaaaa kalah resto pak tam!

    ReplyDelete
  9. Banyaknya kak, puas hati.. Seronok pilih lauk ni kak

    ReplyDelete
  10. wow meriah sungguh pilihan lauk2 dia.. suka tempat macam ni.
    pastu ada pilihan dessert gitu.. suka =D

    ReplyDelete
  11. Perg!! Puas hati ini kalau pergi.. Banyak betul pilihan dia sediakan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...