Followers MamaTisya

Tuesday, December 3, 2019

Big Crunchy Chocolate Chip Macadamia Cookies




Big Crunchy Chocolate Chip Macadamia Cookies 
ingtkan yg biasa aku beli yg chewy tu...rupanya yg ni crunchy bila mkn
aku suka lg yg chewy...sbb masa anakdara pilih tk prasan ..ingtkn smua sama jenis chewy


yg cookies mmg slalu beli chocolate chip macadamia


hah byk jenis tu yg crunchy & chewy




yg colorful tu sempena krismas..kira limited edition

10 comments:

  1. uh uh uh uh tergodanya tengok semua chip tu. besaq2 belaka saiz depa. hehehee

    ReplyDelete
  2. Ya allah...tergodanya hati...tapi tengah pantang kan....

    ReplyDelete
  3. Sedapnyeeee... bertempiaran air liur. hihih done follow sini. salam kenal

    ReplyDelete
  4. dana suka cookies chewy yang jenis macamni, mula suka masa makan yg kt subway tuh...

    ReplyDelete
  5. Ya Allah Favourite sangat famos amos ni 😂 cookies dia ni, macam nak sama juga kengkadang dengan subway yang dapat Free tu..

    ReplyDelete
  6. Sha pulak suka yang crunchy. Cuma nak makan ni tak boleh selalu. Manis hehe..

    ReplyDelete
  7. sedapnya...rasa mcm nak membakinglah weekend ni dgn anak dara. lama dah tak berpanas oven tu.

    ReplyDelete
  8. Sedapnya cookies. Biasa makan yg subway punya tu je. Famous amous belum cuba lagi

    ReplyDelete
  9. penah beli sekali tp x igt nama dia ms offer krismas. mmg sedap. lalu kt kiosk dia je pun dah tergoda dgn bau sedap hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...