Followers MamaTisya

Tuesday, January 21, 2020

MICKEY Ice Cream




hah ada ice cream Mickey Mouse baru dari Nestle


harganya rm3.60 tk pasti kt smua tmpt ke ada jual
tp aritu tgk kwn aku update kt petronas ada jual
yg ni kt area opis dlm shoppingmall kt Utropolis


selfie dlu ngan MICKEY Ice Cream
sedap juga cuma ada yg ckp manis sgt
bg aku ok sbb part coklat tu rs masin2 skit so ngam la
tp kalo compare ngan MAGNUM Ice Cream of course magnum lg sodap kn


ada mcm2 ice cream kwn2 punya
fav semestinya la MAGNUM Ice Cream kan


tq bff julia blanje eskrem..cuaca panas dpt eskrem mmg yummyyy

v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v

jumaat lunch aritu ada mkn2 kt cafe



ada lauk daging asam pedas, ayam goreng rempah, kambing bakar,
sayur kangkung, sambal belacan, ulaman dan puding caramel


tq KAK ZAH jemput kami lunch kt cafe


geng aku bertema kuning putih..aku je tkjoin sbb dh pakai kuning hari isnin :)
so lps lunch tu kitorang pi layan dessert eskrem

7 comments:

  1. ya Allah sangat lah tempting ^_^

    ReplyDelete
  2. kat kedai puspanita lobi opis takde lagi sekerim mickey mouse nih, kalau ada compomla dia tak layan sekerim walls yang singgit lebih tu kak... mesti dia beli ini hari-hari... aduhai sedapnya menu makan-makan akak tu

    ReplyDelete
  3. Semalam pergi 7Eleven nak beli tapi tak ada. Nanti lah bila bila kita cari dekat tempat lain pulak. Heheh. Sedapnyaaa asam pedas daging, lama tak makan

    ReplyDelete
  4. Aiskrim Mickey tu tak cuba lagi.. Ada juga nampak haritu..
    sha paling suka Magnum..

    ReplyDelete
  5. Aiskrim mickey ni la fav anak buah SA si opick..bila makan dh x nampak rupa mickey dibantainya mengamuk

    ReplyDelete
  6. tengah in eskrim mickey tu.. sedap untuk peminat salted caramel..
    tapi sebenarnya rasa lagi enjoy choc kat luar dia tu hehe..

    ReplyDelete
  7. adoi la..menu semua pun...ya ampun!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...