Followers MamaTisya

Wednesday, May 20, 2020

dapat Surprise Kad Raya


19 ramadhan haritu dpt surprise kad raya ni dari anak2 buah aku kt shah alam
adik aku ada la minta alamat..ingtkn nk antar brg
rupanya ank2nya nk antar surprise kad raya..diorang buat sendiri
skarang mn ada dh pos2 kad raya ni kan..smua guna e-kadraya




kad raya dr Damia Arissa 11 tahun



yg ni plak kad raya dr Delisha Amani 6 thn



ni la anak2 buah aku si kembar Damia & Danish dan si adik Delisha
yg buat kad raya tu kakak & adik...depa tau maklong blogger tu antar kt raya 
katanya nanti maklong update media social...hehe

kemain anak2 skarang kn... kecik2 tau dh psl blogger...
dan paling penting depa tau bila keluar ngan maklong
 kena sbr sbb kena tunggu maklong snap gmbr makanan dlu hehe..
maklong kn suka mkn2...wajib la snap gmbr makanan dlu hehe

nanti raya kita jumpa ye rumah TokPa & Umie
kami sama negeri bole rentas daerah utk berhari raya nanti

28 comments:

  1. Ya Allah! Bestnya!
    Dah berapa puluh tahun tak dapat kad raya!

    ReplyDelete
  2. Wahhh sweetnya. Menggamit kenangan betul bila bertukar-tukar kad raya sebab saya zaman kecil-kecil dulu pun rajin hantar kad raya juga. Hihi.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat kad raya. Sebenarnya kad raya fizikal macam ni lagi best dan penuh makna buat si penerima kan. Zaman dulu rajin buat kad raya macam ni hee

    ReplyDelete
  4. Alalalal~ comelnya keletah anak buahnya pun...mesti rapat mak long dgn anak buah dia ni...so sweettt

    ReplyDelete
  5. sweetnya bagi kad raya. dah bertahun tak berbalas kad raya. rindu betul zaman tu.

    ReplyDelete
  6. Kemas tulisan Damia
    tahniah dapat kad raya.

    ReplyDelete
  7. Bagus sebenarnya jika anak-anak didedahkan kembali pada penggunaan kad raya... sekarang ni ramai yg guna e-kad...

    ReplyDelete
  8. Ala comey je posing yang tengah tu. Bagus sebenarnya kita bgtau anak-anak tentang amalan hantar kad raya. Rindu betul zaman dolu-dolu..

    ReplyDelete
  9. Alala.. Kreatifnya buat kad raya. Sweet sangat kad raya buat sendiri. Rindu pula zaman dulu dulu terima kad raya dari kawan kawan

    ReplyDelete
  10. ada sentimental value hantar kad raya. kreatif buat kad raya.

    ReplyDelete
  11. Masalahnya tulisan tu cantekkk sangat.. Bulat2 hurufnya. Warna warni...Hehehe..
    Sweetnya dapat kad raya dari yang tersayang

    ReplyDelete
  12. alahai sweet je 3 beradik tuh.... bestnya dapat kad raya

    ReplyDelete
  13. Alololo comelnyaaa bagi kad raya tu...tahun ni takde plak orang bagi kad raya, tahun lepas banyak dapat hehehehe

    ReplyDelete
  14. Ala comelnya.. Seronok dpt kad raya daripada budk2 ni tau.. Sekrg sush nk nampak org bagi kad raya.. Hehee

    ReplyDelete
  15. comelnya kad raya dia. dah lama tak dapat kad raya ya. itulah antara hikmah PKP

    ReplyDelete
  16. Halla comelnya kad raya ni.. sentimental tau dapat kad raya hasil tangan sendiri hehe

    ReplyDelete
  17. Wahhh dapt kad raya bestnya kita lama tak dapat kad raya hehehe rindu nak dapat juga lah hurmm siapa nak kasi kad raya kat kita ni wakakakakaka...

    ReplyDelete
  18. jangan lupa duit raya tau mak long hahaha

    ReplyDelete
  19. tengok kad raya macam ni, teringat kenangan nostalgia dulu-dulu. Skang dah tak dapat kad raya fizikal mcm ni kan

    ReplyDelete
  20. so sweet... pandai ambik hatiyer... comel2 pulak budak2tu....
    jangan lupa duit raya yer mak long..

    ReplyDelete
  21. legend la kalau pasal kat raya. hehe. halah2 comelnya anak saudara kembar. eh yang kecil tu posing diaaaa..

    ReplyDelete
  22. kiutnya kad raya dia. bestnya dpt beraya jumpa family

    ReplyDelete
  23. Alololo... so sweet... best dapat kad raya yang fizikal kannn... samalah dengan anak-anak dan anak-anak sedara saya, memang kena bertabahlah kalau keluar makan ke pergi event ke... jenuh depa kena tunggu eden ni dok snap sana snap sini... hehehehe... #kehidupanseorangblogger

    ReplyDelete
  24. Comel dan sweet nye anak2 buah Mama Tisya

    ReplyDelete
  25. Alah sweetnya anak2 manja dengan ibu. Buat kad raya sendiri. Kuatlah bonding nanti kan

    ReplyDelete
  26. Halaahhh comel nya kad raya buatan sendiri.

    ReplyDelete
  27. CNtiknya baju kurung diaorg. Kainnya tu. πŸ˜…πŸ€£
    Last dapat kad raya dr blogger juga. Dah lama dah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...