Followers MamaTisya

Thursday, May 28, 2020

Mochi Durian sedap !!!


MOCHI DURIAN ni aritu viral tk silap bln FEB...jenuh la cari tk jumpa2
bln Mei hujung ramadhan aritu baru aku jumpa
moh ler try beli sbb ramai ckp SEDAP... pantang benda viral nk cuba kn :)


beli 2 pack...gini la rupanya MOCHI DURIAN


hah nmpk tk isi durian tu...mmg SEDAP !!!
aku ni bkn pencinta durian tp MOCHI DURIAN ni aku bole mkn

ni kali ke3 aku mkn mochi..1st dlu mkn kt Restoran Korea


mmg susah nk jumpa tau ms tgh viral...sbb ramai update kt 7E ada jual
byk 7E aku pi tkde haha....kiranya bkn smua 7E ada stock MOCHI DURIAN
ni kt 7E area sri gombak aku jmpa MOCHI DURIAN
aku test beli 2 pack dlu sbb takut tkkena ngan tekak kn
1 pack tu rm 3...kalau jumpa lagi bole beli lagi


korang dh rasa tk MOCHI DURIAN ni??

24 comments:

  1. Belum jumpa lagi Mochi Durian di tempat kami. nanti nak roger2 juga ke 7E. Terliur pulak tengok hihihiiii.

    ReplyDelete
  2. belum rasa lagi. tengok pun tau sedap. terliur aihhh haha

    ReplyDelete
  3. belum pernah makan mochi lagi tp nampak mcm sedap huhu

    ReplyDelete
  4. Belum pernah nampak Mochi Durian ni. Sedap ke? Nak xuba la nanti klu jumpa...

    ReplyDelete
  5. Kita mochi yg biasa pun blm cuba lg ni haaa...tetiba dah ada mochi durian ni..adoi. hahaha..lps ni mesti hbs je la dkt 7e

    ReplyDelete
  6. Belum try lagi. Ada rezeki bolehla cuba . Nampak menarik dan harga pun ok

    ReplyDelete
  7. Tak tau pun ttg mochi viral ni hope adalah jual kat 7e tmpt iols ni..i ni mmg durian lover..kena try ni

    ReplyDelete
  8. oooh dia macam aiskrim ke? ataupun dia letak dalam peti ais sebab nak bagi sejuk? Saya rasa mochi durian ni memang sedap, kalau tak.. takkan viral

    ReplyDelete
  9. saya belum cuba lagi. ramai yang kata sedap mochi durian ni. nanti nak cari la. hope masih ada la. hehe

    ReplyDelete
  10. nampaknya Mat Drat pun kena cari jugak lah Mochi ni... geram juga menengoknya, terliur

    ReplyDelete
  11. Naim tak pernah jumpa lagi kawasan sini, jika ada teringin nak mencubanya. Terima kasih berkongsi ya

    ReplyDelete
  12. Waduh-waduh, bila nengok balik terus rasa nak pi cari lagi adeiii sedap gilerr kannn....

    ReplyDelete
  13. suka juga dgn mochi. ada pula perasa durian ya. lagi sedap

    ReplyDelete
  14. Ramai cakap mochi ni sedap. Saya belum try lagi. Nampak gaya kena cari juga mochi durian ni. Nak juga rasa kan.

    ReplyDelete
  15. wow tak sangka pulak ada mochi perisa durian. kena cuba ni

    ReplyDelete
  16. Alahai craving durian Ni Kalau dpt mochi pun jadi la

    ReplyDelete
  17. OMG..sedapnya. Makan sejuk2..perghhh sodappp. Aduhhh nak jugak le..dah terlioq dah ni

    ReplyDelete
  18. Tudia sedapnyaaaa. Musim duiran kali ni tak pulun makan durian pun lagi, sbb hari tu PKP susah nak shopping durian. HUhu

    ReplyDelete
  19. Belum rasa lagi. Tapi nampak sedap. Durian dia banyak.

    ReplyDelete
  20. tengok pun tau sedap.. nanti nak cari.. huu~ dah tengah malam tengok entri ni jadi terliur plak kite..

    ReplyDelete
  21. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Benda benda gini anak anak lah yg selalunya tau dulu. Tapi diaorang senyap je pulak MT hihi, tak sampai kat diaorang tu agaknya hihi...
    Sedap ek... kalau ke 7E bolehlah carik nanti

    ReplyDelete
  23. x rasa pun sebab kurang gemar makan mochi hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...