Followers MamaTisya

Friday, October 16, 2020

Kafe Pink ZALYNZ OVEN @Seksyen 3, Shah Alam


bila jumaat je...cari cafe nk layan dessert
so bff dila aritu ada update psl Kafe Pink ZALYNZ OVEN
moh ler kita try singgah..kafe ni kt Seksyen 3 shah alam


hah nmpk PINK je kn...hehe
menu yg di order oleh bff aku...aku ikutkan nk mkn kek
tp tkde plak rupanya  bila tgk kt IG ada update lps pukul 2 ke atas baru ada



antara menu yg ada ms kami smp aritu pavlova, cheesetart,
macarons, cream puff, burnt cheese cake, lasagna


bomboloni pn ada


pelbagai jenis roti



lama bff tk lepak bersama
ruang dlm kafe ni tkde la besar sgt
ms kami smp tu pn mmg dh penuh meja...nasibaik ada 1 meja kosong
ada yg dtg rmi2..mmg kena tgu kt luar sementara tgu meja kosong
nk plak musim covid ni tkleh nk rmi2 sgt kn










peminat PINK bole la try singgah sini
tp utk dessert yg bff aku order tu biasa2 je la rasanya
konsepnya kt sini pilih menu & byr di kaunter..

7 comments:

  1. cantiknyaaaaaaaaaaa cafe dia kak..pink..i loikeeeee

    ReplyDelete
  2. sweetnya cafe tu kak... pink je

    ReplyDelete
  3. sweetnya pinggan mangkuk dia....sukanyaaa

    ReplyDelete
  4. Adoi.. Sweet betul cafenya.. lepak dengan geng perempuan memang best ini.. Makanan pun nice..

    ReplyDelete
  5. cantik cafe kak zalynz ni. lama menyepi dari dunia blog, now dah berjaya bukak kedai sendiri.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...