Followers MamaTisya

Friday, November 13, 2020

Lotus Biscoff Cheese Cake



Anak dara tanya , bila nmpk mama beli kek

"Mama beli kek utk birthday sape.. 
Birthday ayah dh lepas, birthday icha pn dh lepas.. birthday mama pn dh lepas "

Tkde birthday sape2 ..beli kek bkn time birthday je..mama kn peminat dessert 

Kalo asyik dok lalu lalang je org update.. Nk juga try Lotus Biscoff Cheese Cake.. 
so aku pn search la yg terdekat ngan area umh
jumpa la lagi @eag.bakerykl  ...aku self pickup kt Dato Keramat


birthday kami  3 beranak thn 2020 musim quarantine




Baby Lotus Biscoff Cheese Cake by @eag.bakerykl 
yg aku order ni size 4 inci harganya rm 22..Cute mute.. Yummy
actually ada size 7, 8 & 9 inci juga...aku try size kecik dlu 

tk nyempat2 anak aku nk mkn...cheese dh lembik dh
so rasa skit dlu lps tu masuk peti ais dlu
mmg sedap..dessert tgh viral kan



 mmg yummyyy...kalo jenis cheese cake ni kena mkn skit2 br tk muak


actually nk order yg size besar utk birthday Papa
tp apakan daya PKPB bersambung tk dpt la nk jmpa Papa
arini 13 Nov birthday Papa yg ke-69 thn
Smoga pjg umur, murah rezeki & diberikan kesihatan yg baik..love you Papa

12 comments:

  1. pernah try sekali..ok la. aku memang kureng skt cheese2 ni..choc ok. he he..

    ReplyDelete
  2. Hari tu first time makan. Sedapnya.

    ReplyDelete
  3. sedapnya..ada kawan SA buat ni...memang sedap..

    ReplyDelete
  4. dana lagilah tak pernah makan kak oi heheheh... dana memang lambat sikit kalau yang viral ni hehehhe

    ReplyDelete
  5. sama! anak2 saya pun macam tu, pantang beli kek mesti tanya, birthday siapa haha

    ReplyDelete
  6. aida lom try ni.
    tau dah one seller yg jual.
    hmmm pkpb plak. tunggu selasa depan, nak beli sebekas kalau ada.
    memang viral kat kek biscoff ni.
    rugi tak merasa.

    ReplyDelete
  7. sedap kek ni..dah try banyak kali dari lain2 seller..macam2 gaya juga..

    ReplyDelete
  8. Kek ni memang super duper dap dap!

    ReplyDelete
  9. sedapnya cheese cake... ni tak boleh simpan lama...kena terus simpan dalam perut!

    ReplyDelete
  10. Viral kek ini.. tak mencuba lagi.. Kat sini tak nampak orang jual pula..

    ReplyDelete
  11. benda tengah viral ni.. ada tempat Biscoff sampai oos hahaha..
    sedap tapi yes kena beli yang kecik je.. banyak2 muak..

    ReplyDelete
  12. Nak cari la. Tak dapat bayangkan betapa sedapnya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...