Followers MamaTisya

Friday, April 27, 2018

♥ ♥ 40 is sweet ♥ ♥

Salam jumaat...alhamdulillah smlm 26 april genapla umur ku 40thn....
Eh ramai pulak yg xcaya umur #birthdaygirl 
nombor hanya sekadar angka  40 is sweet  
alhamdulillah masih diberikan kesempatan utk meneruskan hidup.. 
Kita pn tk tahu lagi berapa lama baki usia kita di alam fana ini..
terima kasih semua utk ucapan dan doa  ♥ ♥ 

ada yg tanya apa rahsia nmpk muda.. 
tkde rahsia tp nk bgtau #birthdaygirl mmg pencinta dessert ..
tu yg manis & ceria je sbb terlebih gula kot...hehe...


dinner utk birthday girl di taja oleh Victoria Station...alhamdulillah


birthday girl menang aritu so dpt la menu ni...nanti update details ye 
birthday girl dh start bercuti harini smp nextweek utk birthday vacation...see u soon

Thursday, April 26, 2018

syok tgk wayang di Hall Dolby Atmos @ GSC 1 Utama


hah 1st time dpt tgk wayang kt  Hall Dolby Atmos
biasa tgk kt hall biasa je kn...syok juga tau tp harga mahal skit la tp tkjauh sgt beza


tk semua GSC ada  Hall Dolby Atmos ni tau...yg aku tgk ni kt GSC 1 Utama


redeem tiket free birthday..dpt la 2 tiket free..utk ankdara add on..
tk sangka plak bole juga pilih utk   Hall Dolby Atmos sbb biasa redeem tiket hall biasa je


kami tgk cite Pacific Rim ni...best juga psl robot2 ni..
rasanya cite ni dh tkde kt pawagam sbb dh lama
utk redeem tiket free mmg kena redeem movie yg bertanda * means cite dh lama la


ni dh abis sempat snap gmbr


ni la view Hall Dolby Atmos..nmpk tk seat hitam dkt row atas tu
ada 3 rows yg seat hitam tu..actually yg tu D-Box Seat
mmg syok juga kalo dpt merasa D-Box Seat tu
 sbb kita bole rasa mcm kalo robot tgh berlawan..
mcm kita yg berlawan sama hehe..tp harga tiket lain la
lps tu kalo korang tgk movie dlm  Hall Dolby Atmos
 kelebihannya sound die lg best dr yg biasa

nk tgk GSC mana yg ada Hall Dolby Atmos bole klik link di bawah 

Sos Samyeang ~ Sweet & Spicy dari Domino's Pizza


hah korang tau tk pasal Sos Samyeang dr Domino's Pizza ni
kalo peminat makanan korea sure dh up-to-date kn
kalau belum tau ..ni aku nk bagitau ...kalau korang suka Sos Samyeang sweet & spicy ni
boleh serbu ke cawangan Domino's Pizza utk dapatkannya..sementara stok masih ada


di samping tu boleh juga korang try Pizza Samyeang dari Domino's Pizza ni
ada 3 pilihan Pizza Samyeang...jom kita zoom skit


Tuna Samyeang Pizza


Chicken Samyeang Pizza


Beef Samyeang Pizza


yummmyyyyy tp kalau korang tk tahan pedas so jgn makan la byk ..kn sakit perut plak
tp kalau korang mmg kuat pedas, tkde masalah bagimu
jangan tk percaya ada yg menangis tau sebab kepedasan...hehe

 Pizza Samyeang size personal pada harga RM3.90 setiap hari Selasa 
dengan promo The Super Tuesday bagi tempahan online ataupun take away
 dan rm 4.90 jika beli di kaunter

Call 1-300-888-333 Domino's Pizza Malaysia untuk tempahan



ni plak Ayam Haseyo...manis+pedas juga tau


yummmyyyyy


bila dh kepedasan melayan Pizza Samyeang...lps tu dpt makan dessert ni...legaaaa
chocolate lava cake & peanut butter chocolate lava cake


salah satu menu yang di masak menggunakan Sos Samyeang iaitu di dalam Mee Goreng 
siapa yg suka masakan pedas, boleh cuba Sos Samyeang di dalam masakan anda. 
sebotol Sos Samyeang berharga rm 19.90  untuk add-on 
dengan pembelian Pizza Samyeang dan rm 24.90 utk ala-carte


sebelum balik kita bergambar beramai-ramai


Sahut Cabaran #Samyeangkan 

Korang create resepi atau share cara gunakan Sos Samyeang contohnya ayam masak merah, mee goreng Samyeang, ikan bilis bawang bersama Samyeang, ikan goreng Bawal dengan sos Samyeang atau apa-apa je makanan.

Kemudian upload gambar/video makanan tersebut ke Facebook & Instagram dan gunakan hashtag #Samyeangkan #Samyeang & tag @DominosMY


Hadiah bernilai RM 200 dari produk  Domino's Pizza bakal dimenangi. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2018 pada pukul 11.59 malam. Apa tunggu lagi, jom beli Sos Samyeang hari ini!


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi : 
Domino's Pizza Malaysia 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...