Followers MamaTisya

Monday, October 18, 2021

Blueberry Cream Cheese Pie & D24 Durian Mcflurry

 


Anakdara tak nyempat2 ngajak aku ke mcD hari jumaat aritu
 sbb dh keluar iklan blueberry cream cheese pie
risau takut sold out katanya ... sbr je la
dh la aku masih ngadap laptop br selesai discussion budget ptg tu
mmg takleh tgu esoknya ari sabtu or ahad..nk juga ptg tu
 

ingat masa awal2 keluar psl mcflurry ni..laju btul sold out
last makan thn 2018


like mother like daughter..dia ckp , 
mama... jangan makan lagi... icha nk snap gambar


mula2 nk drive-thru je..lps tu pjg sgt..tgk ada parking.
.so kita masuk dlm mcD la order sbb tkde ramai org pn


happy girl..dpt yg dia nak


 anakdara suka la blueberry cream cheese pie tu..
chocolate sundae tak lupa juga😋❤


kasi zoom skit..sendawa pun bau durian😆
bila keluar durian mcflurry ni

2 pie tu rm 7.97, durian mcflurry rm 7.99 & chocolate sundae rm 3.75
total smua rm 19.70


Friday, October 15, 2021

Kopi BTS ~ Vanilla Latte only RM3..murah betul !!!


utk peminat BTS pasti tk lepaskan peluang dptkan air ni kan
vanilla latte sedap juga la sbb tk la pahit 
mcm americano yg kopi BTS botol hitam sebelum ni


masa kt cashier nmpk sign ni
aku tnya kenapa murah rm 3...sbb aku tau harganya rm 11.90
kata cashier..yg ni dh nk expired lg 3 weeks gitu..so diorang clearance stock
suka la tisya bila aku belikan kopi BTS ni


ni la koleksi kopi BTS..yg botol hitam tu lama dh
yg botol gold ni baru


kasi zoom skit


utk peminat blackpink ada air pepsi ni
tkde la mahal mcm kopi BTS tu kan
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v

v

ni masa last year...kt aeon pn dh ada jual..
sebelum ni kt 7e je ada kopi BTS ni
masih frust sbb tk dpt lagi koleksi kopi yg ada gmbr taehyung (V)


yg botol hitam ni dia dh ada 3 koleksi la...ada gmbr  jungkook , jimin & jin 
kesian masih tk dpt koleksi gmbr taehyung (V)...dia peminat taeyung
 

Happy Belated Birthday Delisha Amani




cite balik kampung aritu..bila dh smua sepupu sepapat ada...
lps mandi manda kt private pool
kita celebrate belated birthday Delisha Amani


birthday girl yg suka melaram & suka bergaya
birthday delisha yg ke-7 tahun pada 24 sept aritu


birthday girl bersama family


birthday girl dgn kakak, abang & adik


birthday girl dgn Ciksu


birthday girl dgn Cicik & Inara
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...