Followers MamaTisya

Friday, February 26, 2021

beli Ikan dan Ayam murah hanya 99 sen di AyamAjiEkspress

Haritu tgk ida baharum update psl promo dkt @ayamajiekspress 
bagitau husband ada ayam, ikan murah 99 sen.. 
So try la order ..salmon 99 sen, ayam kepak & peha 99 sen, 
cencaru 99 sen, kerapu kecil 99 sen, paling fav ada ikan terubuk ,
sotong raja order juga.. Sayur2 pn ada.. 


salmon tu limit 2 pcs je...okla 99 sen..kecik je..sedaanya la dgn harga tu
kepak ayam tu ada yg kecik mcm puyuh
peha tu not bad juga..kerapu kecik tu halus je...3 ekor 99 sen
sotong raja pn beso...ikan terubuk tu mmg murah sbb husband beli aritu sekor dkt rm40
yg ni dlm rm 15 gtu..tu trus beli 4 ekor


sayur-sayuran


disarankan korang byr masa diorang hantar brg 
sbb ada kwn aku die byr dlu..tp brg tk smp2..sudahnya dia minta refund



kena order minimum rm 50..ni la yg aku order aritu
tapi masa smp ikan keli tkde..so aku inform la ..
diorang suruh isi form utk diorang refund...dh dpt pn refundnya
delivery charge flat rate rm 10



Korang kalau nk tgk harga promosi, visit ig @ayamajiekspress
sbb brg yg promosi bertukar2...so rajin2 la tgk diorang update

 

Thursday, February 25, 2021

Biscoff + Mango Cheese Cake & Bomboloni sedap !!!


aku kalau stress mmg kena mkn dessert
bila work from home tk dpt nk keluar kopi2 mkn dessert
so aku order je la delivery


ada promo combo box aritu...ada 2 jenis cheese cake fav aku


ni kali ke2 order


ada 8 pcs biscoff cheese cake & 8 pcs mango cheese cake
set combo ni rm 50 tk termasuk delivery
v
v

v
v
v

v
v

v
v

v
v

v
v
v

v
v
v

v
v


v
v
v

v
v




yg ni plak order bomboloni dr IG https://www.instagram.com/themanis.kl/
kebetulan ada promo delivery flat rate rm 10
amik 12 pcs pilih flavor nutella, peanut butter, ovolmatine & strawberry


cantik packagingnya..bomboloninya gebooo...lembut...mmg sedap 
rm 36 utk 12 pcs bomboloni tk termasuk delivery


tp masa promo flat rate aritu time slot delivery tu tk ikut yg kita pilih
lewat ptg juga la br smp bomboloni ni

Wednesday, February 24, 2021

Sumo Fries ~so cheezy...yummmy !!!




ms awal feb aritu, adik aku post gmbr ni kt ig story..
anakdara aku tgk..laju je whatsapp aku kn..
tp lokasi yg jual ni kt gombak...so weekend aritu la br dpt beli


lepas singgah pasar mlm...tapau la sumo fries ni


die bakar bg cheese leleh


aku order sumo fries special
ada fries + beef pepperoni + chicken pepperoni + meatball
dgn sos cheezy...mmg yummmy
harga ni rm 12...yg adik aku beli tu yg biasa rm 10 je
 


terpesona tak hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...