Followers MamaTisya

Friday, May 24, 2024

Majlis Sambutan Aidilfitri 2024 Terlajak Raya



ok ni kiranya event raya yg terakhir utk tahun ni
 walaupun dh terlajak raya bln Zulkaedah



decoration utk berposing selain camera 360 photobooth


kami dh kelaparan tetapi kena sbr tgu ketibaan VVIP :-p
moh la wefie dulu :)


bersama Datin Seri Syafiqah


ada persembahan juga dari staff 


ada adiah utk best dress lelaki & perempuan
gambar para pemenang bersama Chairmain ~ Dato Sri Rohani Abdul Karim



emcee of the day Sharifah Aleya yg juga kakak kepada pelakon Sharifah Amani
dia skarang keje kt Bernas ~ Corp Comm Dept



byk group...byk la gmbr posing :)





geng aku pakat nk pakai baju yg ada tema songket
sudahnya 3 org je pakai..yg 2 org lg tk pakai :-p



ni gambar dr official photographer
gambar VVIP di barisan hadapan bersama top management & staff
nasibaik aku kt barisan ke-3 tu nmpk la skit yg tudung pink tu :-p


Menu Terlajak Raya @ Glenmarie Hotel & Golf Resort



lastweek kan aku update entry Majlis Sambutan Aidilfitri Terlajak Raya
so moh tgk menu yang sempat aku snap


kambing golek kegemaran ramai



lama tk selfie ngan kambing golek :)


gerai mee kari



eh ada Bos join kami bergmbr juga


gerai ABC & cendol


gerai apam balik





pelbahai hidangan lauk pauk


variety of dessert & kuih muih





buah-buahan


meriah meja kami...wajib la ada gmbr dgn Big Bos kami



menu awal aku mkn semestinya kambing golek
menu nasi mmg tk makan


mee kari sedap


lasagna ni pn sedap


satay ayam & daging..ni geng amik byk2 share rmi2


sup ayam xsilap...geng punya mangkuk ni



apam balik panas2


menu yg aku mkn tu sedap2 kecuali satay je tk brp juicy
 

Thursday, May 23, 2024

Camera 360 photobooth...pernah try tak???

 


Skarang mmg trend camera 360 photobooth ni 
kalau ada event mcm wedding, birthday, majlis raya


time Majlis Sambutan Aidilfitri Terlajak Raya aritu....ada juga disediakan
so apalagi geng kami tk lepaskan peluang:-p


ada gmbr candid dr official photographer


kiranya ni kali ke-2 join posing kt camera 360 photobooth 



untuk yg belum tahu psl camera 360 photobooth ni

korang kena berdiri atas tmpt bulat tu dan camera tu berpusing 360
korang bole buat gaya mcm2 bila camera tu berpusing dpn muka korang
lps tu bole la tgk hasilnya, kalau android diorang bagi barcode utk scan
kalau yg guna iphone diorang airdrop je


bole tgk dlm video kt bawah ni hasilnya
byk group so byk kali la juga kami posing :)





korang pernah try ke camera 360 photobooth ni???


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...