Followers MamaTisya

Monday, August 19, 2019

#180819 ~ ♥ ♥ 13 years anniversary ♥ ♥


smlm 18 ogos genap usia perkahwinan kami yg ke 13 thn
cpt btul masa berlalu....dan 13tahun juga aku stay ngan mertua
sepatutnya thn dpn nk pindah umh baru kami
tp dgn keadaan bapa mertua yg baru saje meninggal, nampaknya kena tangguh la dulu

smoga ikatan kasih syg kami akan berkekalan hingga akhir hayat
thn ni tkde ke mana2..biasanya time anniversary kami check in hotel
maybe postpone dulu la sbb tisya pn bz ngan kelas tambahan upsr tk lama je lagi
tp dia ada tanya..kita tk pegi hotel bluewave ke :)


candle light dinner tepi pantai time honeymoon 13thn lps
tq semua yg wish utk anniversary kami


anakdara send msg ni smlm kt whatsapp


ptg smlm sempat layan dessert kt Mykori


lpstu makan sushi

Wednesday, August 14, 2019

wordless wednesday #436















al-fatihah  untuk arwah bapa mertuaku #jamaludinabdaziz #130819

Al-fatihah #JamaludinAbdAziz #130819




Alhamdulillah.. Semua dipermudahkan..
Terima kasih atas doa semua utk bapa mertua saya. 
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org yg beriman..
 al-fatihah #jamaludinabdaziz #130819



Friday, August 9, 2019

meriah lauk pauk di Sri Ayu Seafood @Taman Sri Gombak


nk share 1 tmpt mkn nasi campur yg byk btul lauk pauk
kalau korang tgk sure ramabang mata sbb tktau nk mkn yg mn
byk sgt pilihan..syok btul..moh layan gambar & video






















aritu blk gombak ngan ankdara ..tu singgah lunch dlu sini..mmg slalu juga la lunch sini


dessert pn mcm2 juga




lokasi Sri Ayu Seafood kt medan selera sri gombak berdekatan ngan PETRON

Pinggan Viral Murah @ Setia Alam


citer pinggan viral ni lama dh viral masa kt central market tk silap thn 2017
tp idok la aku pi..tgk kwn2 je la pi memborong kt sana..sakan smua
tp bila dh viral biasa la rmi org serbu kan


ni aritu dlm group whatsapp geng setia alam update
ada kt area umh jual pinggan viral murah
dh kebetulan akhir julai aritu aku pi jenguk umah so singgah la cuci mata













rambang mata kn tgk mcm2 design ni..ikutkan nk beli je mcm2
tp sbb umh aku kitchen cabinet pn tkde lg..nanti beli mn plak aku nk simpan
so aku cuci mata je la...jiran2 ramai dh memborong



kalau yg tk suka yg design2...yg plain camni pn ada


cantik kan...jenis keemasan


sbb apa aku ckp murah...sbb kt sini die jual ikut timbang..1 kg rm8
kalau korang beli sebiji2 mahal la...tu rmi jiran2 aku dh memborong
promosi ni smp akhir ogos...tp while stock last la
lps abis promosi ni..die akan jual ikut harga biasa sebiji2 tu

so kalo korang nk pi sini..Cerasing Trace berdekatan ngan Kambing Bakar Kontena
aritu aku waze juga tp tk jumpa..berpusing2 br jumpa
buka dari 10pg smp 8mlm

Thursday, August 8, 2019

lunch @ Kambing Bakar Kontena, Setia Alam


ni citer mkn kambing bakar lagi
kt area setia alam ni byk plak restoran yg menghidangkan kambing bakar
kalini nk share Kambing Bakar Kontena,Setia Alam
dh alang2 nk pi jenguk umh aku...so singgah lunch sini


ni la menu yg aku order set kambing bakar


konsepnya order & byr di kaunter juga


ni ada menu lain juga if korang tk mkn kambing bakar


air pn byk juga pilihan


yg aritu rm14.50 ..yg kt sini rm 14.90


ok zoom skit kambing bakarnya


sirap bandung pn sodap


bg tekak aku..aku lg suka kambing bakar kt sini compare yg dkt 


aku smp aritu by 12 belum ramai lg org....tk lama lps tu ramai sbb time peak hour kan
so korang nk dtg mkn sini sila waze...aku aritu waze juga
bole juga tgk IG kambing_bakar_kontena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...