Followers MamaTisya

Friday, August 10, 2012

MamaTisya Duit Raya 2012 Giveaway


STICKY MODE
(normal entry sila scroll ke bwh ye)


 arini dh 12 ramadhan so aku akan buat giveaway
spt thn2 sudah..kira dh jd mcm giveaway tahunan
lgpn utk menghargai smua pembaca setia
 yg sudi dtg ke blog MamaTisya





Syarat-syarat senang je:

terbuka utk FOLLOWERS MamaTisya &
Fanpage MamaTisya

just tgalkn link blog anda & email anda di ruangan komen ini
pastu tgalkn apa2 saje komen psl blog MamaTisya
or nk wat ucapan raya ke or apa saje korang nk komen di alu2kn


Seramai 5 org yg bertuah akan dipilih melalui RANDOM.ORG
dan akan mendapat RM 10 each 
bermula 1 Ogos - 10 Ogos 2012@10.00 pagi





**utk silent readers yg tkde blog-Fanpage MamaTisya ,
just tingalkn id FB anda & email & komen
**keputusan adalah MUKTAMAD & akan diumumkan secepat yg mungkin
**duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda,
pastikan anda ada akaun maybank ye...



bole semak senarai peserta di link
http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-mamatisya-duit-raya.html 

88 comments:

  1. nak join la kakak....mana tau ado rezeki ke...

    http://syawalsimpsons.blogspot.com
    email : suraya1510@gmail.com

    ReplyDelete
  2. sy ingat 2 thn lps sy kenal blog mamatisya sbb giveaway ni lah. ;)

    ReplyDelete
  3. http://huda1103.blogspot.com/
    email: nhak_1103@yahoo.com

    blog mama tisya ni penuh dengan coretan perjalanan dan makan2 :) i like!

    selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya!

    ReplyDelete
  4. Myra nak duit raya dari MamaTisya :)

    Myra suka blog akak sebab ada banyak resepi yang ada myra dah mencuba menjadi iaitu Oreo Cheesecake, Puding Jagung dan Puding Triffle, terima kasih ye kak..

    Di kesempatan ini Myra nak ucapkan Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Raya..
    Maaf Zahir Batin..


    ID : Myra Jay
    URL : http://normj1001.blogspot.com/
    Email : normj1001@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. I joined ye..
    http://lovelyever.blogspot.com
    email - syyma78@gmail.com

    blog mama tisya byk info psl percutian dan destinasi tmpt mkn2 yg sedap2 belaka..I like ;)

    slmt hari raya dan maaf zahir batin dari kami sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    Daku joint k..saya nak duit raya mamatisya nie psl saya sayang kt ko..
    Neway, selamat hari raya, maaf zahir batin k..

    Www.gieyana.com
    roziyana79.blogspot.com
    Bbm: ko dh ada..:P

    ReplyDelete
  7. sbb sgt senang nak join so me join ajer lah heheh

    www.suzie284.com
    suzie284@yahoo.com

    nice knowing u! raya nanti jemput dtg rumah yer :)

    ReplyDelete
  8. salam..nak gak try dapatkan duit raya dr mama tisya nih...

    url:iduraz.blogspot.com
    email:lizdoera@gmail.com

    kita suke terjah n baca entry mama tisya..banyak bab makan n jalan..i like...g satu, suka tgok mama tisya suke posing cekak pinggang.

    ReplyDelete
  9. salam,

    nak duit raya gak..... Selamat Hari Raya MamaTisya.....

    link - http://maszmadi.blogspot.com
    email - masz_4580@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. http://watyz82.blogspot.com/
    watyz82@gmail.com

    ~sELamaT haRI rAYa buat mamaTisya n faMilY. sEmoGa bERgemBirA dI haRi raYa.~

    ReplyDelete
  11. nak join jugak la...

    link blog : http://nanaaff.blogspot.com/
    email : erynalee_afrina@yahoo.com

    suka n3 mamatisya tentang m.a.k.a.n.a.n...hihi...
    complete siap ngan rege sekali...senang nak kire bajet...miahaha...


    Salam Ramadhan ke-12...
    psst...Dah ponteng ke belom...?

    ReplyDelete
  12. salam, saya join..:)

    honeysour00.blogspot.com
    anacomey_84@yahoo.com

    selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  13. kita ada akaun maybank
    kita umah dekat xyah bank in kita sanggup je g amek duit tu kat umah hahahahaaa
    http://ibudamia.blogspot.com/
    fauzana_1@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya ....Mama Tisya ...
    Walaupon kita tidak mengenali tetapi blog akak tetap menjadi tatapan setiap hari....

    http://imaninarafizal.blogspot.com
    rafi010304@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. hehe join gak..

    http://fazitaismail.blogspot.com
    fazitaismail@gmail.com

    suka blog mamatisya..w/pun ayat2nya simple tp penyampaiannya penuh..hehe selamat hari raya in advance.

    ReplyDelete
  16. nk join gak lah...

    http://mamaieyda86.blogspot.com/
    din_ieyda86@yahoo.com.my

    harap2 ada rezeki di blog akak nie..hihii

    ReplyDelete
  17. http://aidiena.blogspot.com
    aidiena@gmai.com

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.. ^_________^

    ReplyDelete
  18. salam kak amy sy try join gak ye...:)

    id FB: Noorzie Jasni
    email: zie_truelove20@yahoo.com

    setiap ari mst x mis bkk blog akk ni sbb byk entry makanan yg nmpk sedap sgt...hehe...bab jln2 pn byk dpt tgk tmpt2 menarik w'pn rsa nye kta xkn smpai tmpt 2..

    Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri buat akk sekeluarga...^_^

    ReplyDelete
  19. nak join jugak...terbaca kat FB tadik...
    http://sofiyahasya.blogspot.com
    shahdiana02@yahoo.com

    selamat hari raya in advance untuk mama tisya...

    ReplyDelete
  20. nak join
    inspirebunny.blogspot.com
    imafahima@yahoo.com

    Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin =)

    ReplyDelete
  21. nak duit raya gak...

    fb - Azlina Baharin
    www.ariena79.blogspot.com

    sebenarnya dah jadi silent reader blog nih utk 2 tahun yang lepas..cuma akhir2 nih jer baru rajin nak mengkomen...heheh...

    Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  22. Assalam, nk join gakkk leh? harap2 ada rezki dpt duit raya..:D

    FB: Lieya Jasni
    email: lieya_gurlz88@yahoo.com

    sy suka terjah blog akk ni sbb byk gmbr2 yg menarik dan entry yg simple2 wt tertarik nk baca...

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  23. nak join jugak

    http://cahayahana.blogspot.com
    raihana2248@gmail.com

    ReplyDelete
  24. saya nak duit raya ;)

    http://m-z-w.blogspot.com
    farahidayu84@yahoo.com


    Selamat berpuasa dan selamat menyambut aidilfitri buat mamatisya sekeluarga =)

    ReplyDelete
  25. link -
    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

    email - nadyaewani@gmail.com

    salam lebaran buat kak amy sekeluarga!
    thanks sbb sudi kawan ngan saya :)
    blog kak amy adalah blog wajib terjah
    sbb byk giler pasal makan2
    tp yg paling tak bleh dilupakan
    sbb kak amy la, saya pandai buat triffle, haha!

    ReplyDelete
  26. nk duit raya gak...hehe..

    email: nie_nj85@yahoo.com
    FB: Fara Lyana

    cuma nk wt ucapan leh kan...Selamat Hari Raya Aidilfitri buat mamatisya sefamili..:))

    ReplyDelete
  27. NAK JOIN.......

    duniakebahagiaanku.blogspot.com


    moga2 ada rezeki aiman....hehehehe

    ReplyDelete
  28. nk join

    http://adamnigina.blogspot.com
    email:esmiera@yahoo.com

    selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  29. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    email : fadzillah_18@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. salam...dah lama follow blog mamatisya tp jarang komen la just BW je hari2...very nice blog

    http://poohgumux.blogspot.com
    emel : poohbear8613@yahoo.com

    moga ada rezeki dapat duit raye dr mamatisya..
    tq

    ReplyDelete
  31. http://mydiary-nunu.blogspot.com/
    qaisara0503@gmail.com

    moga dpat bonus berganda bulan ogos ni... hihihi.. sempena besday nunu 24 Ogos nnti... hikhikhk..

    " SELAMAT BERPUASA & SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012 UNTU BLOG MAMATISYA SEMOGA SUCCESS!!!!! "

    ReplyDelete
  32. salam kak.nak join la.kali ke-2 lps join lovely scent contest tu dulu.

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/

    fzahs86@gmail.com

    ReplyDelete
  33. NAK JOIN....

    NORY SUKA BACA BLOG MAMATISYA SBB BANYAK INFO PASAL PERCUTIAN,SO,NORY BOLEH KIRA BERAPA BAJET UTK SETIAP PERCUTIAN YANG AKAN DIRANCANG..

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. nak join nak join, Cik random sila la pilih nombor saya k....

    http://damiaqish.blogspot.com

    damia_nurin@yahoo.com

    Anje a.k.a Mama_Balqis

    Semoga dimurahkan rezeki sebab sudi bagi duit raya utk rakan2 blogger...cayok2

    ReplyDelete
  35. yeay.. nak join lah...

    http://kayyana85.blogspot.com

    chaiyok85@yahoo.com

    Selamat hari raya untuk mama tisya.. dan semoga dimurahkan rezeki sempena bulan yang penuh berkat ini.. amin...

    ReplyDelete
  36. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. ~(^.^) ** ~(^.^)~ ** (^.^)~
    SALAM KAK~~
    Nak join jugak la :D
    Mana tau dapat duit raya rm10 boleh beli cekedis. Hihi..

    Blog: 100emotions.blogspot.com
    Email: dila_am95@yahoo.com

    Terima kasih kak sbb buat contest yg simple cani. WHEWWWW!~
    ~(0.0) ** ~( ^ )~ ** (0.0)~

    ReplyDelete
  38. selamat menyambut raya

    syanasaid@gmail.com

    http://syanasaid.blogspot.com

    mana tau rejeki iman dpt duit raya :p

    ReplyDelete
  39. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com

    email : karimahabdhamid@gmail.com

    Semoga blog MamaTisya terus sukses.... Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  40. Salam. .

    Lame x cite2 kan. . Da lame gak x msok log ni. .nak join tau kak. . Kekeke

    http://mummydanny.blogspot.com/

    Email: saraiwan85@gmail.com

    ReplyDelete
  41. gedik la nak join jugak...:)

    SAYA RINDU SAMA KAKAK..SUDAH LAMA KITA TIDAK BERJUMPA KAN...:)

    http://bakawali0797.blogspot.com
    bakawali0797@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. Walaupun baru separuh bulan kita berpuasa, Selamat Hari Raya!!

    http://ettyselamat.blogspot.com

    ettyselamat@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. yeay nak join jugak lah

    http://tinaothman.blogspot.com/

    dayanarayyan@gmail,com, tq amy

    ReplyDelete
  44. SALAM
    Nak join jugak la :D
    Mana tau dapat duit raya rm10 boleh beli top up hahahah

    suka baca blog mama tisya ni sbb byk tunjuk bab mkn....saya suka mknnnnn jugakkkk

    FB- Noor salwaanie wanie

    Terima kasih !!!

    ReplyDelete
  45. selamat ari raya errynn & family..
    klu dpt sile doublekan yeh,hahahaha

    ReplyDelete
  46. salam ryn.
    kty mmg suka baca blog mamatisya, sbbnya suka tgk gambar makanan..ngn cuti2.ryn and family

    http://attyfir.com
    attyalong@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  47. salam.

    http://petaibududurian.blogspot.com
    email: w.syima@gmail.com

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum puan umah !!
    mak yong join jugak, mana tau rezeki bby "k" dekat2 nk deliver ni kan hehehe

    > suka blog mamaTisya>tgk gaya posing tisya yg cute,N3 makan2,N3 jalan2 dan yg sewaktu dgnnya .. hehhe

    Id: Adlin Mohamad
    URL: http://hasroylin.blogspot.com
    e-mail: lin_anakmak@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. nak joint nak joint...

    http://fatieha-mylife.blogspot.com
    email: fatiehafatie@gmail.com

    blog mamatisya best sbb bnyk entry makan... nyum nyum...

    ReplyDelete
  50. salam..dh laam jadi silent readers..nk try join lah

    email:niena_azwar@yahoo.com
    http://blogniena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. wanie pon nk join same!!
    email: wanie_ss@live.com.my
    url blog: http://cikwaniesikun.blogspot.com

    ucapan hari raye: Slamat berpuase n slamat Hari raye to mamatisya!! moge2 puase n raye taun ni beri bnyak kebaikan dan pahala untuk mamatisya n family serta seluruh umat Islam.. insyaALLAH!! amin..

    ^_____________^

    ReplyDelete
  52. Salam Mama Tisya..

    Ibu MUIZ dtg memeriahkan suasana..
    Salam Ramadhan dr kami buat family Mama Tisya.. Semoga mendapat keberkatan dr NYA..

    email : shamieza7780@gmail.com
    blog : kasihabadi03.blogspot.com

    Insyallah ada rezeki.. Amin

    ReplyDelete
  53. rasa macam dah join tapi takde pulak nama....
    boleh ke nak join ni...

    email-shahdiana02@yahoo.com
    blog-http://sofiyahasya.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. http://lizzerol.blogspot.com/

    liza@viacor.asia


    hikhikhik...lama xbukak blog...ade plak giveaway kn...best kalo join ,mne tau ade rezeki....hikhikhikssss

    ReplyDelete
  55. nak join jugak..mana tau ade rezeki hihi..

    blog mamatisya penuh dengan info tmpt makan dan makanan..Best...

    mamatisya pon dah boleh jadi duta kecil Jusco/Aeon.

    email : suriyashahrul@gmail.com
    blog : http://ummirayyan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. errynn, nk join gak! mana tau untung nasib blh terpilih hehe..

    http://noorafne.blogspot.com
    noorafne@gmail.com

    ReplyDelete
  57. saya nak join yer sis..mana tau rezeki anak-anak dibulan mulia ini..
    saya juga ingin mengucapkan selamat bepuasa dan selamat hari raya

    http://jiharuby.blogspot.com
    jiha_dagurlz@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  58. nak join.......

    http://chechomey.blogspot.com

    nurul_arajal92@yahoo.com


    blog mamatisya, pink.. sy suke sgt.. :P pastu ade gmbo baby.. :P

    hehehehe...
    selamat menyambut ramadhan al mubarak mamatisya.. ^__^

    ReplyDelete
  59. Salam Ramadhan,

    saya nak join juga.. saya memang suka blog-hopping, jadi blog mamatisya ni antara blog yg saya lawati.. topik2 menarik, tak confine pada sesuatu genre saja.. ada makan, family, jalan2 etc.. bagus & menarik..

    email : munmansor@gmail.com
    FB : munira mansor

    ta ta

    ReplyDelete
  60. salam ramadhan :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    join :)

    fb: Norazura Mohamad Foat
    email: shazura19@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Salam ramadhan :)

    wani nk join juga^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com
    purplewinky@gmail.com

    Di kesempatan ni wani nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin utk mama tisya sekeluarga :))

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum kak,

    sheila joined giveaway ni...

    Sheila suka blog ni, terutama berkenaan pasal makanan. Banyak tips dan resepi yang dishare kat sini. Berguna untuk semua :)

    Selamat menjalani ibadah puasa dan selamat hari raya buat akak sekeluarga :)

    ID fb : Sheila Salim (boo)
    Email : sheilashahfiekry@gmail.com
    URL blog : http://sheilashahfiekry.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. salam sis..
    salam ramadhan..
    salam aidilfitri..
    moga sambutan tahun nie lebih meriah dari tahun2 sebelum nie..=)

    ifa join ye..

    http://tiefazatie.blogspot.com/
    pinkteddy84@gmail.com

    sori lama xdtg..mood ke laut nie..hee

    ReplyDelete
  64. Assalamualaikum sis...alhamdulillah dipertemukan dengan blog sis...ni kali pertama jumpa blog sis and rasa unik sebab first jumpa GA yg x payah buat entry or banner bagai...komen je...hehe...salam perkenalan sis..
    ni link blog saya ya..
    http://ayongatikah.blogspot.com
    email: atikah_zaid@yahoo.com.my

    thanks a lot sis sudi buat GA yg sgt simple ni...hehe...

    ReplyDelete
  65. SALAM~~join:)

    http://chocolatelove196.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    email :sya.ieda@yahoo.com
    fb:narumi hayashida

    ReplyDelete
  66. salam , saya joined =D
    pertama kali jejak kat sini .
    hehe , selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yang bakal tiba tak lama lagi =D


    http://akubencihitam.blogspot.com/
    eniayuri@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Nak sertai juga :)

    selamat berpuasa ye akak n family.. moga tahun ni sentiasa bahagia untuk seisi keluarga ;)

    joel-leslie.blogspot.com
    joel_leslie97@yahoo.com

    :) tq!

    ReplyDelete
  68. saya nak join jugak..

    url : syahmianakmama.blogspot.com
    email : zacherynaz@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. ayuarjuna@gmail.com
    http://ayuarjuna.blogspot.com

    fuhhhhhhh

    ReplyDelete
  70. selamat menyambut hari raya aildilfitri buat mama tisya sekeluarga.. semoga lebaran tahun ini membawa lebih makna dan kebahagian untuk kalian sekeluarga..

    sambil tue nak gak try nasib.. hihi..

    url: mamiuyun.blogspot.co,
    email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  71. nak gak duit raya :)

    elissmie.com

    elissmie@gmail.com

    ReplyDelete
  72. nak join la. hihi :D

    http://ftndiana.blogspot.com/
    ftndiana@ymail.com

    ReplyDelete
  73. joining ^v^ wish me luck and harap harap ada rezeki menang giveaway ni, dpt rm10! hehe.

    url blog - http://www.smoochie-licous.co.cc

    email - lylla.azhar97@gmail.com

    selamat berpuasa dan selamat hari raya ^v^

    ReplyDelete
  74. salam Ramadhan buat sis sekeluarga, semoga bertemu "cinta" di hujung 10 ramadhan terakhir ^^

    fb:nur azyatun
    emel:fawwaznuha@gmail.com
    blog: www.fawwaznuha.com

    ReplyDelete
  75. Link blog: http://penchentalily.blogspot.com
    Emel: azureenhisham@gmail.com

    Selamat ber-Ramadhan dan menyambut Syawal buat mamatisya seisi keluarga.

    ReplyDelete
  76. Nak join gak la..kikiki

    http://miszmaliana.blogspot.com
    mama_rifqy @yahoo.com

    #### Iklas, na mmg suke bc blog kak amy..Everyday,wajib singgah baca, walaupon tak tinggalkan komen.dah macam jadi rutin harian..xtau sebab ape..xde sebab.....

    ReplyDelete
  77. assalamualaikum. saya join ye

    fb: norazlini yusoff

    http://24-7nay.blogspot.com/

    azelnay_03@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. ct try join la.... da lama benar x masuk contest @ giveaway ni...kot2 ada rezeki plak...

    kenal k.erryn dari zaman berforum kat Perkahwinan.Com.My (PCM) lagi....lpas tu stat follow blog "MamaTisya" ni.... mmg blog yg sentiasa update...

    FB : Siti Fairuz Abdullah
    Blog : http://zuarcity.blogspot.com/
    Email : too50708@gmail.com

    ReplyDelete
  79. nak join..

    fb : zue tahir
    blog: http://zura-merrygoround.blogspot.com
    email : z2007_jc@yahoo.com.my

    nk ucapkan selamat hari raya untuk mama tisya n famili..

    ReplyDelete
  80. syu nak join..

    http://www.syuhadasalleh.my/

    syuhadasalleh@gmail.com

    selamat berpuasa & slmt hari raya..

    ReplyDelete
  81. salam mama tisya ~~

    nk join jugak~~

    FB: https://www.facebook.com/khadijahadibah
    EMAIL: dazzling.dba[a]gmail.com

    bile la dpt peluang jumpe akak ng tisya kan.. tisya pun makin lama makin cerdik :) ,tak lame nk sekolah dh..

    anyway, selamat berpuasa pd mamatisya sekeluarga ^__^

    ReplyDelete
  82. assalamualaikum sist :)
    saya JOINN .

    http://tiraaaffiahathirahlovemr-capitals.blogspot.com/

    athirah95@live.com.my

    ReplyDelete
  83. Nak join juga...
    http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    Email : zuraidarahim@yahoo.com
    Blog : http://zuraida-rahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  84. nak join gak acik? huhuhu...

    http://adanyakauuntukku.blogspot.com
    adhila310@gmail.com

    Selamat Hari Raya!!

    ReplyDelete
  85. Assalamualaikum MamaTisya...

    Just suka2 nak join. Selalu datang sini jadi silent reader je...

    Selamat Hari Raya ye...


    http://naniedean.blogspot.com
    nanie.dean@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  86. Salam..

    Join utk mencuba nasib

    http://teratakiera.blogspot.com/
    ummiaffaf@gmail.com

    ReplyDelete
  87. join

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/08/mamatisya-duit-raya-2012-giveaway.html

    ReplyDelete
  88. tamat sudah...nantikan keputusan

    ReplyDelete
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...