Followers MamaTisya

Thursday, April 20, 2017

Chicken Combo Set @ Teh Tarik Place, Aeon Shah Alam



aritu ke aeon...lalu kt Teh Tarik Place ni..nmpk ada promo set lunch
moh ler kita try kn


ada 2 set...A & B
tp yg set A utk ayam shj...set B bole pilih ikan/udang/sotong/daging/kambing


aku pilih set A..chicken combo rm 9.80
ayam tu bole pilih nk ayam goreng/ayam masak merah/ayam rendang
aku pilih ayam masak merah tp tgk mcm ayam gulai je kn
pastu sayur..air bole pilih sirap/teh o ais
kira 1st time la order set lunch ni
sebelum ni pernah mkn kt outlet empire order nasi goreng cina
food kt sini bg tekak aku biasa2 je la


tk rmi pn org mkn sini..masa aku mkn tu ada 1 family kt ujung tu je 
korang pernah mkn menu apa kt Teh Tarik Place??

6 comments:

Siti Yang Menaip said...

CT penah makan skali.. pun rasa biasa2 saja hehe.. plus that time makan diorang tak letak garam hahaha.. tabahlah dikau habiskan..

Shahida Dzulkafli said...

Tak pernah lagi makan kat sini..

Inani Hazwani said...

Tak pernah try lagi makanan dekat sini. Hari tu singgah beli teh ais aje. Hehehe

PinKy MoMMa said...

pernah makan dkt teh tarik ni tapi pricey jg kan..

NanyFadhly said...

Owhh..kalau kat TTP..favourite anak2 adalah roti canai derang. Ntahla..rase die sedap and kuah die pun best! Hehehe...memang licin la tray sorang satu.

Norliza Nordin said...

sedapnyeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...