Followers MamaTisya

Thursday, April 6, 2017

seronok bila menang contest HADIAH WANG TUNAI




saper tk suka menang WANG TUNAI kn..
nk2 plak ribu riban...tk pernah lagi aku menang lebih dr RM 1000
kira paling tinggi yg pernah aku menang wang tunai bernilai RM 1000
sepanjang aku join contest ni, utk Hadiah Wang Tunai yg aku dh pernah menang 
xsilap menghampiri rm5000....orang lain yg tegar dh puluh222 ribu


hah ni bff aku salah sorg yg dh menang byk HADIAH WANG TUNAI
dh brp puluh ribu ntah die menang...paling tinggi jumlah die menang xsilap aku rm 10 ribu
smoga kita semua dimurahkan rezeki


bila geng contest bertemu..wajib la selfie, wefie kn
actually yg mock cek aku pegang tu..aku on behalf geng contest yg tk dpt hadir
kira amik aura la geng2 contest smua ni


sebelum prize giving kita lunch dlu kt Secret Recipe
aku mkn fish & chips...julia mkn blackpepper grilled chicken & vanilla milkshake

6 comments:

Inani Hazwani said...

Wahhh. Tahniah kak 😍

Linda said...

wahhh tahniah dear...mmg betul2 bertuah ni

noradyani ab rahman said...

Syok oo bila masuk contest n menang. Hadiah besar kecil, murah mahal, belakang kira, yang penting, best3 perasaan tu kan..

Azura Aziz said...

wow. taniah mama tisya ;)

Adam said...

Saya pun nak join. Untung2 menang beribu ribi ribu ribu.

Tahniah.

Julia Johari said...

Ini mmg terbaik!!!! hebat lah kawan sis dan kak amy...rajin join contest mmg kalau kena rezeki akan dpt juga tahniah sis dan kawan sis...alhamdulilah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...