Followers MamaTisya

Tuesday, June 12, 2018

Cabutan Hamper Raya 2018


smlm ada cabutan hamper raya...tiap2 thn mmg smua staff akan dpt
hamper2 yg client antar akan dikumpul di bahagian HR
and diorang akan bagi2 la utk stiap staff dpt
jom tgk antara adiah2 nya...meriah
tk silap yg paling mahal ada tudung ARIANI...
yg lain2 ada beras basmathi, beras pulut, bihun, kurma, kain sampin, scrub,
pelbagai coklat (Patchi, Royce, Snickers), biskut raya dan mcm2 lg








tgk la tu riuh smua nya dok cabut nombor

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v

no bertuah aku 218
dpt la bihun dr Jasmine & 2 ketul coklat ferrero rocher

4 comments:

  1. Meriah dan seronok sangat kan bila ada aktiviti macam ni

    ReplyDelete
  2. seronoknya ada macam ni tiap2 tahun hehe.. syok tu yang dapat Royce ke Pachi ke sedap =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...