Followers MamaTisya

Tuesday, June 19, 2018

Durian McFlurry kembali lagi !!!!



hah last year kn mcD kuarkan Durian McFlurry tp tk smp seminggu dh sold out
ni dh kembali lg start 14 June aritu..apa lg korang 
yg blum dpt merasa last year pi la terjah mcD cpt..kn frust lg



blk beraya 3 syawal aritu singgah drive thru sbb nk bli Durian McFlurry
harga dh naik rm 8.99 lastyear rm 7.99
tp thn ni ada yg Durian McFlurry Party tp pelik plak sbb durian + coklat


ahad aritu kn father's day so kita raikan dgn layan dessert Durian McFlurry
tp yg byk mkn mak ngan ank haha..


zoom in skit...tp kn aku rasa yg 1st time mcD kuarkan dulu lg sedap rasanya
kalini tk brp ummmppp tp still abis juga la.... tktau la mayb outlet lain2 tk sama kot..
nanti aku nk try outlet lain plak sbb adik aku ckp sedap mcm dlu juga
tp yg adik aku die p mcd kt kedah masa tu xsilap
aku ni mcd kt setiawangsa...yg lastyear sedap tu mcd dlm aeon big



yg blum try Durian McFlurry..cpt2 ke mcd..kn sold out plak
sendawa pn bau durian hehe

5 comments:

  1. Sedapnyer...last year x sempat nk mkn..dis year kena try

    ReplyDelete
  2. Mesti sedap ni tp cam kat tpt aku takda pula. Btw, salam singgah, follow donešŸ˜Š

    ReplyDelete
  3. masa sahur di McD ada nampak banner ni :D tapi tak beli pun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...