Followers MamaTisya

Thursday, August 9, 2018

Air Kelapa Laut & Kedondong Asam Boi MAN JAVA

Korang suka ke minum air kelapa laut & kedondong asam boi??
rasanya kwn2 blogger yg kenal KAKSUE sure tau die jual air ni


aritu ada order utk geng opis aku..ada botol besar & botol kecik kwn2 order
hah nmpk tk buah kelapa laut tu


Kaksue & Abg Man delivery ke opis


air ni ready to drink..ada size botol kecik (rm3)  & botol besar (rm10)
cumanya utk yg kelapa laut ada yg jenis pati so bila nk minum br la bancuh
yg utk pati kelapa laut tu hanya botol besar (rm25)


aku suka kedondong asam boi...yg pati kelapa laut tu aku bg kt adik aku
sbb aku tk minum..adik aku suka & sedap katanya

kwn2 yg nk order or ada sebarang pertanyaan
bole whatsapp KAKSUE - 012-5844736

7 comments:

  1. Sedap minum waktu panas lit lit.. Lega je tekak..

    ReplyDelete
  2. SA suka dua- dua air ni..baik kelapa laut..baik asam boi..lain dari yang lain dan sedap sangat kan?

    ReplyDelete
  3. saya tak pernah try, nampak pun tak pernah. first time ni

    ReplyDelete
  4. nampak 'nama air' dan gambar pun dah cukup nak kecur air liur ni >.<

    ReplyDelete
  5. Tq Amy.. semoga dimurahkan rezeki untuk Amy sekeluarga ya. Lain kali order lagi tau.. 😉

    ReplyDelete
  6. Mrs. A suka yang asam boi.
    Kelapa laut kurang tapi anak Mrs. A yang Along tu suka sangat yang kelapa laut, time bulan puasa aritu kalau gi bazar mesti beli untuk dia.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...