Followers MamaTisya

Thursday, January 17, 2019

jangan lupa Rate & Reward !!!

korang yg slalu mkn kt  The Chicken Rice Shop
tau tk psl rate & reward ni
kalau yg tk tau bole baca entry aku pernah share
ada kwn komen aritu, katanya certain outlet tkde tmpt scan tu kt meja
korang tkyh risau..korang taip je website tu..bole dpt juga


mkn kt oulet plaza masalam...dpt 2 pcs spring roll - popia


ni kt outlet subang parade...dpt 2 pcs chicken wings..tp mcm rentung skit
ikutkan nk komplen tp sure kena tgu lama lg..servis slow kt outlet ni
so redho je la aku mkn ayam tu...


hah ni yg aku dpt free kt outlet aeon shah alam..beza kan dgn yg atas tu
ni ada la rs madu..nmpk juicy juga compare yg atas tu !

ok jgn lupa tau kalo singgah mkn The Chicken Rice Shop
 nanti rate & reward dpt la menu free
menu free tu tk sama..tgk la apa korang akan dpt nanti

13 comments:

  1. Mmmm... nampak sedap. Dah makan tadi tapi terasa nak makan lagi selepas tgk gambar chicken wings~

    http://www.imaginasiklasik.com/

    ReplyDelete
  2. Best ni kak. Boleh jd menu tambahan kan.

    ReplyDelete
  3. Lain outlet lain dia punya servis kan sis.. Mana-mana restoran yang ada franchise selalu macam tu..

    ReplyDelete
  4. selain pizza hut, CRS ni salah satu tempat makan feveret kami anak beranak...kadang pelik jugak mcm takde tempat lain nak makan...hahaha...

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak makan The Chicken Rice Shop ni :)

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  6. alamak baru tau jua, lamanya tak makan sini

    ReplyDelete
  7. Baru makan CRS siang tadi MT. Lambat dtg sini, kalau tak dpt kot menu free hihi...
    2 ketul pun free sapa nak bagi kan MT.

    ReplyDelete
  8. ooooo... tak tau.
    suka makan TCRS ni. makanan anak2 ler katakan.
    diorang makan abis. biasa amik diskaun 10% govt servant jer.

    ReplyDelete
  9. Wah first time dgr lasal reward ni

    ReplyDelete
  10. Last 2 weeks ada lunch kat TCRS tapi tak tahu pula pasal ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...