Followers MamaTisya

Tuesday, January 8, 2019

servis slow di Pizza Hut Aeon Setiawangsa



ank dara ckp lama xmkn pizza...blk dr aeon big..
singgah aeon setiawangsa nk mkn pizza hut
actually aku nk mkn kt boat noodle tp dh ankdara ni nk pizza
moh ler ke pizza hut


ni la set yg mkn tu



pastu add on yg ni

dh byk kali juga la kt sini servisnya slow btul...lama tgu makanan smp
hampir2 dh nk cancel tp sbb ankdara ni dh lama xmkn pizza so bertabah la tunggu
ada makcik tu aku dgr die komplen nk cancel juga sbb die dh abis mkn tp ada menu tk smp2
yg meja berdekatan ngan aku pn, aku ada tgk juga depa dok tnya menu yg tk smp
menu aku pn lmbt gk smp ...dkt 45minit gk la tunggu..fuhhh
ni meja aku belah dlm...kalo meja aku belah luar lg makin lambat gamaknya

5 comments:

  1. mak oiii apa yg lama sangat..tempat lain ok je..kena kena report pada restaurant manager yg bertugas tu...nasib Tisya ok kan..kadang kita ni as a mom mmg buat utk anak...ye tak

    ReplyDelete
  2. tak pernah mkn pizza kat au, selalu main kat kidzoona tu pastu makan chicken rice shop.. itu je la port budak2 ni..

    ReplyDelete
  3. Ait!? ingatkan pizza hut Aeon S2 je yang slow rupa nya setiawangsa pun sama ya

    ReplyDelete
  4. Pizza memang selalu slow part servis di kebanyakkan tempat.. jarang pantas

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...