Followers MamaTisya

Wednesday, January 9, 2019

orang baru balik Riyadh nak makan DIM SUM



adik aku yg keje kt Riyadh dh blk M'sia....bkn blk cuti tapi dh back for good
abis dh kontrak keje kt sana....so ms aku cuti pjg hujung thn aritu
bw adik aku ni mkn dim sum sbb adik2 aku yg lain slalu dh aku bw kan


tisya & cousin dh tk sbr tgu dim sum tu


adik aku sorg lg yg kt uitm tapah tkde sbb die masih exam
sedih la die tgk kami mkn ni kn...tp tkpela sbb die dh byk kali dh aku bw mkn sini


1st round..korang kalo nk tgk details jenis2 dim sum bole tgk link




2nd round


sementara tunggu dessert kita wefie dulu


anak manja mama


ok dessert dh smp...2 round juga la order..sakan makan dessert


makan2 guna voucher.....alhamdulillah rezeki di kongsi bersama dgn adik2


korang yg suka dim sum...ni promo utk Januari 2019
masa aku pi dec aritu rm 59++...ni murah sehengget
korang  bole makan sebanyak mana pn..kata All You Can Eat
tp jgn order2 tk abis plak..kena charge nanti sbb membazir :-p

9 comments:

  1. terbaek.. sedap2 menu :) kawan ejulz pernah berkhidmat di riyadh..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah best nya. sekarang dah senang nak makan dimsum kan. malah ramai jugak yg buat jual boleh cod ^_^

    ReplyDelete
  3. Bestnya dimsum. Selalu beli yang frozen yg kawan jual kat office ni.

    ReplyDelete
  4. ohhhoooohoi makanan2 nyaa !! nak pegi jugakla Blue Wave. dulu penah sekali ekot mak kursus sana.
    lepas tu xpenah pi. isk dimsum2 ni i loooike =D

    ReplyDelete
  5. Ala tgl berapa hari je lagi ni kak. Tak sempat nak grab promo Jan ni nampaknya.

    ReplyDelete
  6. Faveret hakak ni MT.... selalu makan kat kedai cina muslim je tu pun semangkuk dua hihi..... Nak try jugaklah makan kat resto ni MT...mcm best je tu.

    ReplyDelete
  7. Wah.. menariknya.. Promosi tu pun not bad..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...