Followers MamaTisya

Monday, February 11, 2019

Hot Pindang Kitchen @Aeon Shah Alam



tp skarang dh ada cawangan kt dlm Aeon Shah Alam
lastweek br kesempatan nk try...geng2 aku dh byk kali mkn sini


 ada pilihan set..selain dr list ni ada lg menu lain..lupa snap kt kaunter


aku order set ayam kicap palembang rm9.45
skali tgk ala2 nasi Tiga Budak Gemuk
ada ayam kicap + terung atas tu ada sambal cili berlado


cyana tk mkn ..die minum teh ais je


julia plak bz shopping...masa die nk order mkn mcm dh lambat..sudahnya tapau je


die tapau set nasi ayam berempah

lokasinya kt dlm supermarket aeon tau...hujung kt area tmpt minuman tu

bole juga order utk delivery..more info bole tgk IG Hot Pindang Kitchen

5 comments:

  1. Sukanya masak pindang...harap2 AEON lain pun ada...bleh terjah nanti

    ReplyDelete
  2. konsep dia menarik. tempat makan pun cosy n kemas. pindang tak minat sangat..
    tapi kalo ada CT hirup kuah je.. tak suka menu ikan yang direbus.

    ReplyDelete
  3. Sambal cili berlado dia nampak mengancam betul. Harap2 tempat lain nanti ada la. Jarang menapak ke Aeon Shah Alam ni.

    ReplyDelete
  4. Baru nak cakap eh macam ayam tiga budak gemok, sekali kak Amy dah mentioned siap siap. Hahah! Nampak sedap tu, next time boleh try jugak. Hihi :)

    ReplyDelete
  5. Ayam kicap palembang tu paling menarik kak lagi2 bab cili dia tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...