Followers MamaTisya

Tuesday, November 27, 2018

delivery lunch by Tiga Budak Gemok


nasi dari Tiga Budak Gemok ni femes juga tau
nasi ayam kicap & cili gesek ..sebekas ni rm 8.50 termasuk delivery
tk sure brp rege kalo korang walk in....tp tgk IGnya mmg pjggggg org Q nk bli



geng lunch box opis slalu je order tp aku tk pernah try
sbb kdg2 aku kuar lunch or aku dh ada makanan so tkde la order menu ni




so lastweek 1st time la aku try...walaupun aku tau pedassss tp nk gk cuba...
so standby air kopi tarik wonda 



Fuh pedassss .....utk aku la yg xmkn pedas ni..tapi sedap nasi ayam kicap tu
 cumanya cili gesek tu ltk tepi la ..pijar bibir rasa...
korang yg suka pedas bole la try order dr Tiga Budak Gemok


nasibaik la ada dessert red velvet cake ni..hilang la skit pijar  td


kek birthday ni dr department geng aku...ada staff department die celebrate birthday
so die jemput la aku mkn skali kek ni

korang dh pernah try ke menu dari  Tiga Budak Gemok ni????

8 comments:

  1. Ana pun tak kuat pedas tp rasa nak cuba juga nanti. Nampak sedap pulak haa.

    ReplyDelete
  2. kami dah order 2x dah...sbb i mmg peminat pedas, lagi pedas lagi suka sangat...hahaha...
    masa festaim order ya allah sedap giler, kena serba serbi...tapi masa order second time, macam kureng sikit, ayam dia keras dan rasa kicap dia tak sama mcm festaim order..huhu...

    tapi kami x serik nak order, sbb sambal gesek dia mmg win!

    ReplyDelete
  3. Hehehe... 3 Budak Gemok lawak la nama tu.
    Sebab tu ke ayam dia 3 ketul

    ReplyDelete
  4. Teringin pulak nak rasa nasi ayam tu

    ReplyDelete
  5. masih dengan tiga budak gemok erk..lama tak pekena...alaaa sedapnya kek tu ha...

    ReplyDelete
  6. Kat KL ni juallah apa pun mesti laku kan MT...... bagus tau buat bisness mcm ni. Tp kena sedaplah kan, tak sedap sekali tu ajelah org order nampaknya

    ReplyDelete
  7. adoii lapo plak tengok tenghari ni..jom lunch

    ReplyDelete
  8. uniknya packaging dia.. Menarik..
    Nama syarikat pun comel.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...