Followers MamaTisya

Friday, June 1, 2012

surprise utk yg tersayang.....



hah mau nye tk surprise kalo dpt fresh flower 
50 kuntum yg beso camgini kt opis
nk2 plak time org yg antar bunga tu
 kebetulan bos pn ada kt meja..sure terkelu:-p
mmg surprise btul utk yg tersayang...tp bkn kepunyaan aku:-p
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v


 
ni hah tuan punye bunga yg beso itu
saper lg my BFF la....hubbynye antar bunga sempena 4th anniversary smlm


kami tumpang posing je la...hehehe
mmg tiap2 thn dpt bunga tp thn ni yg paling beso katanye....
pasangan ni mmg romantik dr dlu lg....jrg nk jumpa lelaki romantik
hubbyku pn tidak tergolong dlm kategori romantik jugak
tp pernah sekali la dpt surprise 12 kuntum bunga dr hubbyku...tu pn dh rs happy:-p


ni pg td tgk kt FB..rupanye hubbynye pn dpt jugak bunga
mmg sweeettttttttttt
 
 
 
korang slalu ke dpt bunga pd tarikh2 penting???

25 comments:

Nad @ MamaZN said...

rase nye 1kuntum je kot tu pun masa konvo
lepas tu mmg nan ado la, huhu!

♥cikmOt♥ said...

hubby ku pun bukan kategori romantik ala jentik2 gini...sobs...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

WAH SWEETNYA, KITA PUN TAK PERNAH MERASA GAK....

AdanyaKauUntukku said...

kalau mintak pun tak dapat..cam ne nak dpt sendiri.......

haha ha

Tentang Kita said...

x pernah dpt bunga lagi..

Falsya said...

bestnye husband wat surprise..hehe..

kite xpenah lg kene surprise mcm nie..hehehe..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ohhhh...bertuahnyer badan bff awak..
kl sy, sure nanges coz terharu..
hahah, psl ape.. asben kite bknnyer kaki lomantika.. bunga time bercinta pernah r dpt.. tp relai satu2 bile dpt.. pos laju aje.. muahahahahah

Masya said...

wahh bestnya.. so swettt.. x pernah dapat pun.. walau sekuntum huhuhuhu

fini zaini said...

tak pernah dpt!!!!ahahah...terima seadanya..itu lh somi kita..dpt bunga syg..tp dpt pn syg jgk kn..

syanasaid said...

aku 1st & last dulu time konvo
hahaaa
sbb syarul pn tau aku tak reti appreciated bunga kot
hahaa xreti nk letak mana bunga tu..

Diksu said...

wah..besarnye bunga....cantik......

Atie.Rashid said...

ratu ni mmg dr dulu kan slalu dpt bunga...... tapi bunga ni yg super cantek... jelesnyeeeeeeee......

Rara Nasiha said...

suka sangat dekat orang yang pandai buat surprise ni. rasa macam terharu je. :)

Delimasari said...

hahahahaha - xpernah dptg bunga pung - tumpang hepy sekali boleh tak?

Fazlinil Irma said...

sy agak la.. mesti mamatisya dpt makan kek kan hr ni. hehe.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

bestnye kalau ada pasangan yg romantik.

zh-ena said...

tak dpt pun rasanya blh di kira bapr kali jea dpt bunga dr hubby

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiii..bestnye husbnd rajin bagi bunga..dhlah cantek giler bunga kali nih..besar..bentuk love lagi..mesti hati bini pon berbunga2 selalu ye tak..hihihihi

Reflisia said...

wow...jelesnya, suami saya pun tak seromantik camni..=)

Nana said...

Bapakkk besar bestnye
Kita ni 2 thn berturut dp munge masa beday tp aniversary xpenah dpt heheh

Nana said...

wow...ni mmg romantik habis....

Myra Jay said...

Bestnerr..
Sesama dpt bunga..

Klau myra dpt bunga camtu mesti kembang setaman:)

Mama Likha said...

dh lama tk dpt, sbb kita ckp kt hubby baik beli handbag jer dr habis beratus ringgit beli bunga at last layu gak hehe..


tp ada masa tringin nak jgk roses hihi... besar btul bouquet roses kwn awak dpt tu yer :)

Chekgu Azrine said...

Dpt bunga dr hubby ms convo je..haha

mummy_ayu said...

wah..best nya.....me.mimpi la..hubby ku bukan jenis yg romantik mcm nie...sweet nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...