Followers MamaTisya

Saturday, June 30, 2012

MamaTisya @Facebook

STICKY MODE
(normal entry sila scroll ke bwh ye)


ko ingt ko artis nk ada fanpage:-p
ok2 aku sedar... aku manusia biasa bkn artis pn
tp aku blogger tegar(tegar ke :-p)
ko ingt artis je ke leh ada fanpage
blogger pn bole gk...rsnye rmi blogger dh ada fanpage ni

so aku pn nk gk create fanpage kt fb
KHAS utk follower blog MamaTisya ni
kalo kt fanpage ni, aku tau yg Like kebykannye adalah blogger
so saper2 yg dr blogger yg nk add MamaTisya,
bole la klik Like kt Mamatisya@facebook
yg fb personal aku, just kwn2 yg rapat shj aku approve
yg tk kenal aku tk approve dan aku akan delete
certain org yg wt semak dlm fb personal aku
yg add tp ada agenda tertentu..
awas KAMU !!! aku akan BLOK trus!!!



so kalo yg Like kt MamaTisya ni aku aware
yg korang dr kalangan blogger
tp kalo silent readers yg tkde blog pn bole Like gk
korang bole tgk kt side bar belah kiri tu ye
tq pd bloggers yg dh Like

gini la rupanye Mamatisya@facebook
so bole la beramah mesra mcm ala2 artis gtu...:-p
so jgn segan2 ye nk borak2 tp aku akan reply kt umh cz opis kn blok fb:-p
org yg pertama dh komen kt wall aku si FIDA .....pantas tul...

aku Like fanpage Fahrin....
oh my fav actor...best lyn dalil cinta smlm :)


ni tkde paksaan soh Like...just nk bg info kt saper2
yg nk add Mamatisya@facebook
cz kdg2 ada blogger nk add tp aku tktau nama btul
so aku tk approve
yela dlm blog kn guna nama mcm2
so better utk blogger korang just Like
kt Mamatisya@facebook
so kalo yg tkmo Like... it's ok, it's all right
come on baby fight2:-p
lagu sorak kalo ada tournament time sekolah dlu2 :-p
so kalo suka follow blog MamaTisya bole la Like....


132 comments:

  1. wah dasat2..tahniah...nnti ku like ye....

    ReplyDelete
  2. bOnda da click LIKE!!!
    (kat de kampeni letli bleh akses FB sbb tgh renew firewall..kalO idak, jangan harap ler...hihihi)

    ReplyDelete
  3. wah..dasyat...nanti ayu pun like ...

    ReplyDelete
  4. i like u lah mamatisya, heheheheh :)

    ReplyDelete
  5. sekarang dah advance..dah macam2 cara yang snenag utkberhubung kan. =)

    ReplyDelete
  6. ALA kat opis kita tak leh buakk FB la, tak best betui leh bukak blog je...

    ReplyDelete
  7. hahahaha,seb baek ko kenal aku kan..gilelah pasni jd mcm ladygaga,dah juta2 like fanpage die

    ReplyDelete
  8. wahh kelass u
    dah ada fanpage ehheh

    ReplyDelete
  9. wahh...ader fan page...bagus2...leh merapatkan ukhwah ngan peminta ni...hehe

    ReplyDelete
  10. erkkk..eh jap..ni lain dr fb yg bese tu ke..??agk blur sket..

    ReplyDelete
  11. aritu baru dngr kat Bernama24 dia ajar buat fan page nih.. dia kata elok utk blogger..
    tup tup akak dah wat lak.. good good...

    ReplyDelete
  12. Amy, saya promote fanpage awak ni dalam fanpage ni :

    http://www.facebook.com/pages/Malaysian-Mom-Bloggers/113479622052402

    ReplyDelete
  13. dah LIKE gaks.....happy beramas mestraaaa ><

    ReplyDelete
  14. nnti i like
    ehehe
    ko takde removekan fb list aku kan?kan?
    klu tak sentap aku!

    ReplyDelete
  15. hehehe dasat2 dikk ..
    akak x masuk layie .. erm nanti akak terjah .. dah x berpa minat layan FB skrg nie huhuh

    ReplyDelete
  16. nak buat gak laa.. khas tuk sw33tdarling jer.. nanti kita add2 yaaa...

    ReplyDelete
  17. wahhh siap pesan lagi tue..

    apa2 pun angah 4llow mama tisya yer... jom la kita tukar2 link

    ReplyDelete
  18. Jom Join CONTEST CETOT!! tumpang.. keke

    ReplyDelete
  19. Dasat tu.. hehe.. ila dah clik like.. i mmg like u..hehe

    ReplyDelete
  20. Hi there, I've just finished reading your blog post. I appreciate your way of introducing this subject in a nice way.
    You can see some interesting post here also: http://aemyifo.blogspot.com.
    Kindly follow it. ^^

    ReplyDelete
  21. WAHHH DAH ADA FAN PAGE YE... DAHSYAT TU...HEHEHEHE NANTI LIYA CARI MAMA TISYA KAT SANA...

    LIYA TERCARI2 CHATBOX AKAK KAT MANA... TAK JUMPA...SEBAB LIYA NK MAKLUMKAN YG MAMA TISYA DI TAG...HARAP SUDI JENGUK BLOG LIYA YE... HEHEHE TQ...

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

    ReplyDelete
  23. Hi, i just want to say hello to the community

    ReplyDelete
  24. ok nanti lunch hour sy like coz time tu jer fb buka kat opis ni hehe

    ReplyDelete
  25. dulu ada jugak fanpage tapi nampak macam tak menggalakkan, so terus delete. T__T tak pemes kot. hehe. takpe lah kot saje je nak buat fanpage suke2. nak pemes2 tu jauh sekali. btw, sy follow sini ea. tadi cari shoutbox tapi tak jumpa pulak. ^^v

    keep in touch..

    ReplyDelete
  26. erin..masz tag erin tau satu contest ni..jenguk blog mas k..=)

    ReplyDelete
  27. dni baru buat fb semalam. 1/1/11 hehehe

    ReplyDelete
  28. Kata FB nak tutup.. rumours semata.. dah lama tak berfb.. nanti boleh add²..

    ReplyDelete
  29. singgah cni n follow...

    ReplyDelete
  30. salam..lama x blogwalking..tiba2 lak tghmlm tingin nak blogwalking..nnt ku like mamatisya eh..

    ReplyDelete
  31. hai dear ..sy jalan-jalan jumpa blog sis..sangat seronok bace blog sis mmg gentar betul lah..i link u

    ReplyDelete
  32. syu tag akak..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-bernilai-rm100.html

    ReplyDelete
  33. wah..dah like mamatisya...camner nk wat like tu yer..

    ReplyDelete
  34. ahhh I pun dah click "like" jugak!! hehe!! Wahhhh tengok gambar you kat Harrods happening betul!! I balik malaysia nanti sure I miss harrods :( Banyak kenangan manis kat situ :(

    ReplyDelete
  35. salam kenal... menarik blog tuan umah... jemput lah ke blog saya juga... :)

    ReplyDelete
  36. wow..siap ada fanpage tu..nti dee like ye..

    ReplyDelete
  37. salam ziarah

    selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k

    ReplyDelete
  38. folo & BW..

    mehla jenguk belog ai..

    salam kenal!(^_^)

    ReplyDelete
  39. hehehe.. mama tisya dah ada fanpage yerk?? blehlah like lepas ni

    ReplyDelete
  40. wah2 mama tisya dah de fanpage...
    gratz la..

    ReplyDelete
  41. wah dah jadi artis dah ni yer.. i dah like dah hehe :)

    ReplyDelete
  42. Nak like la..
    Tapi like guna page all about life..

    ReplyDelete
  43. perkh.. lawak la si suzeiy nie... blur2 fan page ngan fb biasa .. ke mmg ko tatau ade benda alah fan page suziey ? kekekeke..

    ReplyDelete
  44. salam akak..saya follow akak yg ke 1000..salam jengah

    ReplyDelete
  45. As Salam,

    Hadiah keychain sudh diposkan...mb next week sampai..kalau tak sampai kasitau ya...

    dijemput Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

    ReplyDelete
  46. anda yg gorjes ditag!

    http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/04/contest-giveaway-oleh-oleh-dari-bandung.html

    ReplyDelete
  47. mcm best pulak ade fanpage kan..ermmm nk tiru lah..hehehe... ooops t i klik like k.. sbb ofis i pun blok FB.. dorg dengkiiiiii..huh!!

    ReplyDelete
  48. Hai! Mama tisya...saya baru jer singgah sini..jangan marah ya..Baca segmen tu..takut pulak nak follow huhuhu..taku di marahi olehmu...

    My blog: http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

    Apa2 pun..Good Luck...emmm saya follow jugak!!!

    ReplyDelete
  49. Dh like gak!!! ^_^ hehe..
    if mama tisya nk add sy gune fb personal pun leh je, no hal..hihi... XP

    ReplyDelete
  50. waa dah ramai like page mama tisya..ok ler tu :)

    ReplyDelete
  51. tag!! tag!! tag!!!
    http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    ReplyDelete
  52. Mampir nich...
    menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
    Salam....
    oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

    ReplyDelete
  53. mai cini curi2 amik widget.. hehehe..

    btw.. ramainya yg like.. tahniah.

    ReplyDelete
  54. MJ dah lama like :)

    Takpe, buat aje, pedulik apa org kata :)



    Tolong Vote "Ada hadiah buat korang…"

    ReplyDelete
  55. nak like jgk tp huhuuhuu... fb dh x activ 2thn asben x kasik on9..

    ReplyDelete
  56. dah like.. heheh! lagi senang camni.. =]

    ReplyDelete
  57. tahniah,anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2011/06/pemenang-give-away-contest-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  58. i tak like you. but i love you. haha

    jejalan di sini.

    ReplyDelete
  59. jom join.. http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html

    ReplyDelete
  60. saye pun dh like..tag plak la..hehe http://www.akmarwati.com/2011/08/ga-raya-pulak.html

    ReplyDelete
  61. Sempoi... sempoi... Tahniah...

    ReplyDelete
  62. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  63. Tima kasih tegur tadi. Jumpa di KL Convention Center - Yinn

    ReplyDelete
  64. wahhh dah ade page eh kak?
    best3!! hehe





    luv,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  65. salam perkenalan
    sudah 4low kamu..4low kongsi balik yer

    wah..tegas sgt. tp takpe..blog kita..hak kita kan

    jom singgah sini jgk yer
    http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/

    mekasih (^_^)

    ReplyDelete
  66. ooo mama tisya sayammm.. mana pegi LIKE box kat tepi tuh? mekchu baru cadang nak kenen mintak coding LIKE tuh..

    ReplyDelete
  67. kita dah follow and like mama tisya..jom jenguk blog kita

    ReplyDelete
  68. yeahhhh..i likeee :))
    i will follow u :))

    ReplyDelete
  69. wah!!! i will Like soon..

    sudilah kiranya like my page jugak..

    Madammondoq.com

    Thanks..

    ReplyDelete
  70. hi mama tisya, ai singgah dari blog kak dee.. salam kenal dari saya. singgah sini terus follow. kalu sudi, jom follow ai pulak..

    ai pun minat giler ngan FA.. ^_^

    ReplyDelete
  71. ala...nak like jugak tapi takde fesbuk...huhu...

    tapi nak kenal jugak ngan tuan tanah...

    salam kenal..terus follow sini...

    ReplyDelete
  72. hebat la mamatisya. siap ada fanpage kat fb.. ^__^

    ReplyDelete
  73. Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

    Blog khas buat semua PENCINTA HANDBAGS! :)
    Koleksi handbags yg menarik & stylo serta tips yg sgt berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  74. dh ada funpage yer...hehe...nnti leh like2...

    ReplyDelete
  75. Selamat Sejahtera ...
    Blog yang menarik ~~~~

    ReplyDelete
  76. erk.. i dah lama jd silent reader u.. nanti kalu i like jgn block ye...

    ReplyDelete
  77. tahniah,anda pemenang..check ur email k?

    http://www.eyriqazz.com/2012/01/wang-kertas-baharu-set-rm5-dan-rm1-give.html

    ReplyDelete
  78. salam kenal...
    follow blog akk..
    caya la dh ada fanpage..

    ReplyDelete
  79. sy dah LIKE dahh..hehheh
    silent reader blog akk je...
    www.diarimamaqadida.blogspot.com

    ReplyDelete
  80. tahniah..hebat betul..dah macam retis plak..hehehehe

    ReplyDelete
  81. Salam persahabatan di alam cyber...

    I follow, U follow....

    from: adando

    ReplyDelete
  82. As salam mamatisya,

    Bagus sbnrnye blogger buat fan page... Boleh share mcm2... nnt sy like... Kalau sudi like fan page sy juga ye... maybe we can share something someday... TQVVM :)

    Salam ukhuwah fillah~

    ReplyDelete
  83. tq kak rynn.. info yg sgt berguna... :)

    ReplyDelete
  84. pelik dengan tarikh. macam mana boleh 31.03.2012? padahal hari ni baru 23.03.2012?

    ReplyDelete
  85. mama tisya, fai dah like!!! ^_^

    ReplyDelete
  86. mmg die kena kua hall tu pakai boxer la eh..yg die bet dgn org tu..haha..kalau die menang dia akan kuar dr hall tu pakai boxer..xbuat ponnnn ;P

    ReplyDelete
  87. like like like !! like kite jugak yee... hehe

    ReplyDelete
  88. Waahh..tahniah dah ade fanpage..dah like..nanti boleh lah like fanpage sy jugak ya..

    ReplyDelete
  89. Hi Mama Tisya...

    Macam mana nak buat facebook page mcm ni? saya orang baru lah dalam blogging ni. Ajar boleh? hehehe...

    Jgn lupa singgah-singgah blog saya dan follow yer...

    ReplyDelete
  90. betul3.. tak semestinya hanya geng retis aje boleh ada fanpage.. blogger pun ok what ;) kan kan kan hehehe

    ReplyDelete
  91. patutlah ramai gila serbu mcd tadi. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...