Followers MamaTisya

Friday, September 11, 2009

Hotfm Viva Zoomers

smlm time aku on the way blk
lps amik tisya
dr gombak ke keramat
tiba2 dgr HotFm psl viva zoomers
berada di sekitar tmn sri keramat
dlm ati aku dkt sgt tu ngan umh
so tgh aku drive tu dgr la hot fm kt mn lokasinye
tiba2 die ckp kt 7 eleven AU2
mmg dkt amat ler ngan umh kn
time tu aku kt mmr2 tu lg
nasibaik sempt aku smp
cz viva zoomers slalunye 30minit
smp2 je tkde parking
almaklum ler lokasinye dkt psr ramdhan
sure rmi org....
tp nasib aku baik, time aku smp tu tk rmi sgt org
mayb org tk brp perasan sgt kot..yela org bz nk p psr ramdhan
aku dpt gk adiah dr HotFm viva zoomers
sempt lg aku snap gmbr even tgh dukung tisya time ni... :-)
jom tgk apa yg aku dpt
  • air 100 plus
  • paper psl masakan
  • sticker digi & frekuensi hot fm
  • keychain pooh
  • colgate
yg lain2 trus die bg kecuali colgate je kena jwb soklan
brp gram kotak colgate tu
dgn cergas ku jwb 50 gram...hehehehehe

time ni org rmi tgh jwb soklan nk dpt mcm2 adiah

siap ada game lg
pastu die nmpk aku tgh dukung tisya die tnye

zoomer: "akk nk main tk?sy bole dukung anak akk"
aku: "tkla dik"
(hah siap nk dukung anakku lg...)

tp adiah game tu menarik -brg2 ekslusif HotFm

dh abis dh...depa pn p psr ramadhan bli apa2 yg ptt utk berbuka
cz lokasi smlm tu dh last utk ptg tu....

hubby ku pn pelik naper aku tk smp umh lg
cz die cal aku tk sempt pickup...
slalu smp umh 5.30pm tp smlm smp kul 6pm :-)



17 comments:

  1. oklah tue terjumpa dorg dekat area rumah .. x pernah lagie dpt rezeki jumpa hotfm ker skuad era ker .. heh..heh...

    ReplyDelete
  2. Wah ...syoknyer...kita ari tuh dpt minuman dlm tin jer...uhuk...radio stesyen mana ntah..tak ingat...

    ReplyDelete
  3. Wahhh syoknya...jd ler kan..rezeki ko tue..even dpt cute2 gift tue..:)

    ReplyDelete
  4. wah, dapat kejar yer nyah....

    ReplyDelete
  5. dah agak dah..semalam zura pon dengar gak lintasan tu..dalam ati cakap umah eryn kat keramat..mesti dia pg..rupa2nya betul..hehe..so far, zura lom berkesempatan pg lagi..sebab balik keje pon lmbt..

    ReplyDelete
  6. biasanya ena mesti tak dpt kejar

    ReplyDelete
  7. syoknye dpt ubat gigi...hehehehe

    atie penah gak terjebak camni...tapi atie kuar jek kete, dorg tgh bg postcard...dorg nak balik dah....hehehe...takpela..at least dpt gak postcard...hehehehe

    ReplyDelete
  8. aritu viva zoomers btol2 depan opis aku,hehehe,ade kot dlm blog aku citer

    ReplyDelete
  9. wah...bestnyer...kebetulan then dapat gift lagi...

    ReplyDelete
  10. haha sib baik de tisya kalo idak maunye ang men game tu kan....lgsung hubby call xjwab2 kekdahnye..hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah wah mama tisya nie, spi hubby call pon tak sempat nak jawab tu...ekeke. Penangan viva zoomers HotFM ye :)

    P/s: Sorry mama tisya, Intan baru perasan yg ramai bloggers panggil eryn. Intan lak panggil aimi...sorry ye eryn :)

    ReplyDelete
  12. bestnyer..kita slalu nak cari viva zoomers ni la..tapi tak penah dekat ngan lokasi..

    ReplyDelete
  13. wah beznye klw dpt jumpe ngan depa2 ni kan.hehe..kita asik jumpe era je dah 7x seme mest dpt adiah time jwb soklan.pastu sinar pon pnh dpt vocher kfc tp hotfm lom penah jumpe lg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...