Followers MamaTisya

Monday, November 30, 2009

sian anak mama

sian anak daraku sorg ni demam dr ari khamis lg
pastu selsema plak....panas die on & off
so raya haji aritu tisya tk brp sedap bdn
sian die..nk mkn ubat pn die muntah balik
masuk ubat kot bontot baru ok
pg td b4 p kj check suhu badan die dh 35 C
harap2 tk melarat lg la
sian bila tgk muka die pucat je...nk mkn pn die tkde slera...



16 comments:

  1. ALaaa...CiAnnYeR tIsYa...
    ArInI...dIa cMNeR..? DaH sIhAt LuM..?

    ReplyDelete
  2. mmg skrg musim demam kot.. anak2 ayu pun sama. Dekya lg lah kene cirit birit skali..
    ksian ..

    ReplyDelete
  3. ciannye nyer tisya.. cpt sht yer..

    ReplyDelete
  4. siti...td b4 p kj dh check suhu badan 35 C tp tula riso gk kot2 ptg or mlm demam blk ke..hrp2 tk la

    ayu...musim bdk2 demam tp kalo kena cirit birit lg la sian

    mummy aqil...hrpnya gtu la

    ReplyDelete
  5. get well soon dear lovely girl..sian mama nyer risau

    ReplyDelete
  6. get well soon tisya, cian tgk dier

    ReplyDelete
  7. moga tisya cepat sembuh....

    ReplyDelete
  8. Alaaa sian nya tisya sakit...cepat sembuh ye sayang. Makan ubat dan rehat byk ye sayang...

    Apa pon gud luck utk 2 contest yg tisya join tu ye, semoga menang :D

    ReplyDelete
  9. ala sian nyer gan tisya.. risau klu anak kita sakit.. xpe lepas mkn ubat baik la tu..

    moga cepat baik dari demam.. amin

    ReplyDelete
  10. skang ni mmg musim anak2 tak sihat lah..anak akak si E-in pun baru je baik dari demam..yg tinggal cuma batuk je....tu pun nak balik pahang, pagi sabtu tu terpaksa masukkan ubat kat punggung dia sebab tetiba badannya panas pulak dari semalam...sib baik tisya nak jugak lah ditempek dengan cool fever....kalau E in...hmmm jangan haraplah...nak letak kain basah pun dia marah...apa pun auntie doakan moga tisya cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  11. sian tisya..damia pun tgh demam ni+batuk sakit mata dah ilang, ibu dia plak yg kena sakit mata +demam

    ReplyDelete
  12. cuaca xmenentu - bebudak mudah kena demam.. cepat sembuh ye tisya

    ReplyDelete
  13. sian tisya aunty ni...aunty doakan tisya cepat sembuh tau

    ReplyDelete
  14. tisya demam lagi ke..sori aunty lmbt baca..smga tisya dh sembuh skang ni..aunty doakan tisya ye sayng...take care tau..nnti mama risau:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...