Followers MamaTisya

Tuesday, December 29, 2009

Bukit Gambang Resort City part 1


actually nk pegi weekend
tp cuti sekolah tau je la... dh fully booked
so p weekdays 21-22 dec 2009

kami bertolak dlm 9pg
perjalanan amik ms 2 jam 1/2 ikut lebuhraya pantai timur

dr tol gambang lebih kurang 15minit br smp ke destinasi
so lebihkurang 11.30pg kami smp

trus p check in & jln2 tgk kawasan apartment

ni la bilik kami
dpt voucher free bfast,dinner & waterpark utk 4org
tp ada extra charge utk adik aku yg 2 org tu
cz pakej tu utk 4 org je
just add utk mkn2 & waterpark

bilik pn besar...kami tdo bertiga pn besar lg
bole kot tdo smp 5org...hehehehe
tp bathroom die tkde bathtub
tkleh ler nk main2 buih:-p

kalo bw toto/tilam leh bentang kt hall ni
ada kabinet+fridge..kalo bw rice cooker leh la msk2
lps tu kami siap2 nk p waterpark
b4 tu kami lunch dlu kt luar
mls nk mkn kt dlm waterpark tu, sure mhl



anak dara yg tk sbr2 nk mandi manda


continue in next entry.....


11 comments:

  1. SyOk nYeR g jAlAn....

    AmbOi TiSyA mCm da x SaBaR nAk MnDi JeR tU

    ReplyDelete
  2. oo..kat pahang, beshh x akak? kalo best raser nak try plak g kesana, tomei2nyer tisha, pandai bergaya c kecik neh! :)

    ReplyDelete
  3. best2..looks soo comfy room dia..amboih tisya dh ready ngn swimming suit ye

    ReplyDelete
  4. baru haritu terdetik nak pegi situ.. nampaknyer akak dah smp dulu.. heheheh!

    tisya nampak kurus balik la kak.. buat cheese cake lagi, tisya kan suke.. and and.. bwk sikit ke opis yer.. (bukan sikit yg mcm haritu, celah gigi pon tak lepas. hahhaha!)

    ReplyDelete
  5. mcm cantek n besh jerkkk..wauu

    ReplyDelete
  6. bestnya..xpenah p lagi.teringin la nk p sana nanti.eh swimming suit anak dara awak sebijik cam anak dara kita punya..hihi

    ReplyDelete
  7. bestnya.. saya pun baru cadang nak mencari info pasal tempat ni.. thanx for the info..

    ReplyDelete
  8. siti...mmg tisya tk sbr2 nk mandi manda

    ieda...a'ah kt kuantan...best & murah..tisya tgk mood die la..kdg ok kdg bad mood...:-)

    suziey...mmg bilik die beso...mula2 die tkmo pki suar jean tu..nk trus pki swimming suit tu je..excited sungguh

    murni..tisya kurus ek...bdn die dk maintain gtu je ler...uiks cheese cake ek...tgk ler kalo ada rezeki bole la bw lebih ke opis:-p

    ezzati...mmg best..tmpt pn cantik

    jasfyra...waterpark ni br je buka,nanti try la bw ank2 pi sure depa suka...swimmingsuit GAP bli kt brand outlet

    ratna...pakej holiday tu valid smp 31 dec ni je tau tp tktau la kot BGRC extend ke..per2 cal la direct tnye lebih lanjut ye

    ReplyDelete
  9. erin..sangat jeles ok..masz tak dapat pun nak pg lagi tuk 2009 ni coz my hubby bz sangat...uwaaa

    ReplyDelete
  10. ala2 model gambar si tisya tu nyah...suka aku tengok hah

    ReplyDelete
  11. masz...tkpe 2010 masih ada

    nyah...tisya kn ikut aku nk jd model gk..hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...